WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Tusze do rzęs

Faberlic Tusz do rzęs "Objętość XXL"

• 2 września 2019 o 20:08
    może być :)
    Ostatnio marka Faberlic to jakieś boom na polskim rynku, co chwilę widzę jak nie reklamę, to konkurs lub rekomendację znanych blogerek. Chętnie sięgnęłam zatem po ten tusz. Szczoteczka jest dla mnie idealna, jednak sam produkt nie sprawdził się. Za bardzo oblepił moje delikatne rzęsy. Poza tym po jakimś czasie zaczął się kruszyć. Dla posiadaczek rzęs gęstych tusz będzie dobry.
    Zalety:
    • cena w promocji
    • szczoteczka
    • efekt końcowy
    Wady:
  • 2 lutego 2019 o 17:59
    opinia
    To co mi się spodobało w tym produkcie to wydajność, jest naprawdę na wysokim poziomie. Sposób w jaki podkręca nasze rzęsy jest rewelacyjny oraz sprawia że rzęsy stają się wyraźnie grubsze. Jestem zadowolona z tego produktu i mogę go śmiało polecić ponieważ uważam, że naprawdę warto.
    Zalety:
    • Wydajność, pojemność, efekt pogrubienia
  • 19 kwietnia 2018 o 8:41
    Całkiem niezły
    Przede wszystkim ten tusz ma objętość XXL i przez to jest bardzo wydajny. Wystarczy nam na bardzo bardzo długo. Szczoteczka w formie podkręconego grzebyczka fajnie łapie rzęski i je podkręca. Nie potrzeba nam zalotki. Tusz zapewnia naprawdę wymarzoną objętość . Dodatkowo plus że się nie kruszy i nie ściera, a warstwy możemy dodawać wedle uznania. Zapewnia nam trwały efekt i utrzymuje się cały dzień. Jeśli chodzi o zmywanie to nie jest najgorzej. Producent zapewnia też że maskara nie niszczy rzęs tzn nawilża je i regeneruje ale nie zauważyłam takiego efektu.
    Zalety:
    • podkręca
    • pogrubia
    • dobrze łapie rzęski
    • bardzo wydajny
    • duża pojemnośc
    Wady:
    • dsotępność

Zobacz także inne Tusze do rzęs