WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

_Element Odpowiednik Jadu Żmii, Tonik oczyszczający

MariaKl
    13 czerwca 2023 o 15:58
    Dobre do codziennego uzytku
    Uzywam codziennie od kilku miesiecy, dziala bardziej odswiezajaco niz oczyszczajaco i zluszczajaco. Przyjemny delikatny zapach. Dobrze sie laczy z innymi kosmetykami o dzialaniu nawilzajacym. Polecam szczegolnie na tlustsza skore - delikatnie ja podsusza.
    Wady:
    • wydaje mi sie, po dluzszym okresie czasu efekt sie zmienil - na poczatku mialo silniejsze dzialanie oczyszczajace, a teraz jest bardziej woda micelarna niz tonikiem.
  • 27 kwietnia 2022 o 14:31
    Jest ok
    Hmm... nie za bardzo wiem co powiedzieć. Sam w sobie tonik nie jest zły, ale nie wiem czy zauważyłam jakieś szczególne efekty tego jadu żmji. Generalnie, tonik w ładnej buteleczne, z bardzo dobrym atomizerem, przyjemny, elegancki zapach. Tak więc, jak najbardziej jest to opcja do skorzystania.
  • 26 lipca 2021 o 12:43
    Żmija w natarciu ;)
    Tonik z jadem żmii przykuł moją uwagę w jednej z aptek internetowych,także od razu wylądował w koszyku wraz z innymi produktami. Moja cera:dojrzała,mieszana/tłusta,rozszerzone pory,nierówny koloryt,przebarwienia,tendencja do zapychania i wysypu niedoskonałości jak np podskórny piasek. Od toniku oczekuję odświeżenia,przywrócenie prawidłowego ph oraz lubię kiedy produkt nie klei się na twarzy a delikatnie ją nawilża. Tonik zapakowany jest w butelkę o pojemności 150 ml,design w kolorach ciemnego fioletu z emblematem żmii,atomizer wygodny za każdym razem rozpyla idealną mgiełkę. Produktu używałam dwa razy dziennie,wieczorem za pomocą wacika a rankiem tonizowałam twarz za pomocą rozpylacza i w moim odczuciu bardzo dobrze się spisał nawilżył moja cerę która w ostatnim czasie miała tendencję do przesuszeń,fajnie oczyszcza,odświeża,jedynie nie zauważyłam aby mnie “wybotoksował” :D i odmłodził. Podsumowując,fajny tonik ale na rynku jest jeszcze tyle nowości które chcę wypróbować,że po jad żmii w tym wydaniu nie sięgnę,natomiast jestem ciekawa innych produktów marki Element a jest w czym wybierać :).
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • działanie:nawilża,koi,odświeża,łagodzi podrażnienia,oczyszcza z resztek makijażu
    • wygładza dekolt i szyję
    • nie podrażnił,nie uczulił
    • nie klei się po aplikacji
    • ciekawy zapach
    • skład
    Wady:
    • dostępność stacjonarna marki Element w moim mieście
  • 14 października 2020 o 14:19
    Bardzo w porządku produkt
    Po markę sięgnęłam już któryś raz. Działanie w mojej opinii zgodne z zapewnieniami producenta. Znaczy się w żadnym wypadki nie wierzę w to, że w jakiś sposób działa "jak botoks", a po prostu ma działanie jak tonik. Skóra jest oczyszczona, lekko napięta i promienna. Mimo, iż nie mam skóry z widocznymi oznakami starzenia to go używałam i nie odmłodniałam jakoś bardzo:D ot zwykły tonik, gdzie na rynku takich dziesiątki.
    Zalety:
    • tonizuje,
    • oczyszcza.
    Wady:
    • nie dostępny stacjonarnie
  • 31 lipca 2020 o 18:48
    Tonik oczyszczający Element
    Kupiłam ten tonik z ciekawości bo chciałam wypróbować nowy tonik , kupiłam go bezpośrednio ze strony producenta z wyprzedaży z około 3 zł Cena bardzo atrakcyjna . Produkt moim zdaniem jest dla mało wymagających , Nadaje się do wrażliwej skóry nie podrażnia jest delikatny, W miarę dobrze oczyszcza skórę , kosmetyki z tej samej serii krem do twarzy na dzień i na noc są rewelacyjne miałam okazje już ich używać parę razy i je polecam .
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • delikatny dla skóry