Balsamy do demakijażu

Manna Kosmetyki Naturalne Kamforowe mydło do twarzy

• 30 stycznia 2020 o 10:31
    Must have dla cery wymagającej regularnego oczyszczania
    Jestem kobietą, której jeszcze nigdy w życiu nie trafiło się, kupić jakiegoś kosmetyku do oczyszczania twarzy drugi raz. Zawsze zużywałam jakąś piankę, żel lub emulsję do końca stwierdzając "no takie średnie", "mogło być lepiej","niby dobre, ale...". Aż w końcu zakupiłam to mydło. TO MYDŁO! Jest wspaniałe! Wspaniale oczyszcza! Po użyciu czuć lekkie uczucie ściągnięcia, ale przecież po oczyszczaniu wszystkie nakładamy krem, prawda? Podejrzewam, że to właśnie kamfora ma na moją skórę taki dobroczynny wpływ. Gdybym odkryła to mydło wcześniej (tak z 10 lat wcześniej), to mogłabym się szczycić piękną cerą jako nastolatka. Szkoda, że wtedy nie wiedziałam o istnieniu takich cudowności. To mydło zakupiłam potem w ilości hurtowej dla wszystkich nastolatków w mojej rodzinie. Mydło kupowałam dla siebie już kilka razy. Węglowe z tej samej firmy było dla mnie za mocne i wysuszające (mam cerę mieszaną) i nie wymęczyłam tego do końca.
    Zalety:
    • skuteczność
    • zmniejszenie widoczności zaskórników
    • nie mam żadnych wyprysków, a miałam wiele
    Wady:
    • cena jest dosyć wysoka
  • 26 września 2019 o 9:40
    Naeeszcie coś co naprawdę działa !
    Od kilku lat szukałam kosmetyku do mycia twarzy, który mógłby mojej mieszanej, tradzikowej ( trądzik dorosłych) i wrażliwej cerze. Przetestowałam chyba większość marek. Mydła manna używam od ok 3 tygodni i efekt jest super. Trądzik zniknął całkowicie. Na pewno wypróbuję też inne kosmetyki z tej firmy ????
    Zalety:
    • Szybko widać efekty
    • Redukuje pryszcze i zapobiega powstawaniu nowych
    Wady:
    • Nie usuwa zaskorników tak jak obiecane jest w opisie ale może potrzeba na to więcej czasu :)
    • Nie zapobiega przetłuszczaniu i świeceniu się cery
    Agala89
    10 maja 2018 o 15:04
    Cudo do twarzy
    Świetne mydło do twarzy! Używam codziennie wieczorem i po zmyciu makijażu w ciągu dnia. Skóra jest świeża, odżywiona, nawilżona i czysta. Nie odważyłam się używać do demakijażu mimo, że producent zapewnia, że można. Przeraża mnie myśl o szczypiących oczach. Moja cera wygląda na dużo zdrowszą i ładniejszą odkąd używam mydła.
    Zalety:
    • odświeża,
    • nawilża,
    • czyści skórę twarzy,
    • bardzo wydajny (używam od kilku miesięcy codziennie wieczorem i mam jeszcze połowę mydła),
    • poprawa stanu cery,
    • naturalny, bardzo dobry skład.
    Wady:
    • brak.