Balsamy do demakijażu

Isana Sanfte Reinigungscreme Delikatny krem myjący do twarzy skóra wrażliwa

• 23 stycznia 2025 o 20:30
    Nie powtórzyłabym zakupu
    Krem do mycia ma łagodny skład, więc nadaje się do większości typów skóry. Jednak opakowanie jest niewygodne: przy wyciskaniu wydobywa się zbyt dużo produktu, co sprawia, że nie jest ekonomiczny w użyciu. Konsystencja kremu nie jest gęsta, jest biała z różowymi drobinkami — dla mnie to minus, ponieważ nie lubię ścierających drobinek w produktach do twarzy. Przy zakupie liczyłam na jednolitą konsystencję. Zapach okazał się zbyt intensywny i przesadnie słodki, a ja wolę bardziej neutralne aromaty. Chociaż skład jest dość łagodny, nie poleciłabym tego kremu do skóry wrażliwej, a przy skórze tłustej latem może być za lekki ze względu na zwiększone wydzielanie sebum. Kupiłam go na promocji i szkoda mi go wyrzucić, więc teraz używam go do mycia ciała.
    Zalety:
    Wady:
    • Niejednolita konsystencja (granulki)
    • Nieekonomiczne opakowanie
    • Ostry zapach
  • 26 marca 2024 o 9:57
    Jestem pod wrażeniem!
    Stosuję ten produkt jako drugi etap do oczyszczania twarzy po masełku/olejku. Jestem pod ogromny jego wrażeniem! Kupiłam z ciekawości i z polecenia na Ig. Pomyślałam sobie, że w sumie nawet jak nie wypali to nie będzie szkoda, bo cena zaskakująca. Ale jest super, i domywa resztki makijażu, w tym maskary, niż niejeden drogi dermokosmetyk! Skóra po umyciu jest delikatna, miękka. Nie ma potrzeby szybkiego nakładania kremu. Dodatkowo ma delikatny i przyjemny zapach. Nie uczula, nie podrażnia, nie zapycha. Posiada perełki z witaminą E, które rozpuszczają się podczas masowania, ale nie czuć ich, jak drobinek peelingujących, więc nie trzeba się bać. Aktualnie zostanie ze mną na dłużej, bo robi wszystko to, czego oczekuję od takiego produktu i dodatkowo nie rujnuje budżetu. POLECAM!
  • 4 marca 2024 o 11:31
    Super
    Posiadam wrażliwą cerę i zmywanie makijażu, czy po prostu mycie twarzy powoduje u mnie uczucie ściągnięcia i pieczenie. Ten krem myjący to dla mnie wybawienie. Ma kremową konsystencję, która rozprowadza się na twarzy niczym chmurka. Zawiera w sobie drobinki przypominające peeling, które rozpuszczają się pod wpływem rozcierania. Produkt nie pozostawia po sobie tłustego filmu jak emulsje. Nie odczuwam ściągnięcia skóry, a komfort. Skóra jest dobrze oczyszczona, bez pozostawiania resztek makijażu.
  • 10 stycznia 2024 o 11:41
    Swietny dla podrażnionej skóry
    Ten delikatny krem do mycia twarzy to prawdziwa perełka z drogerii. Jego konsystencja jest niezwykle przyjemna, aż miękka, co sprawia, że samo mycie jest przyjemne. Co najważniejsze, nie wysusza mojej skóry, co często spotykam się z problemem przy innych produktach. Jedną z jego największych zalet jest mycie bez ścignięcia skóry- po umyciu twarzy moja skóra jest nie tylko czysta, ale też komfortowa. To dla mnie kluczowe, zwłaszcza przy mojej skłonności do przesuszenia. Ten krem świetnie radzi sobie nawet z usuwaniem olejowych produktów, które używam wcześniej do demakijażu. Nie pozostawia żadnych resztek, a skóra jest doskonale oczyszczona. Co mnie dodatkowo cieszy, to fakt, że produkt jest dostępny w atrakcyjnej cenie i często można go znaleźć na promocji. Podsumowując, ten krem do mycia twarzy to dla mnie niezastąpiony produkt. Delikatny, nawilżający, skuteczny i dostępny w przystępnej cenie - to wszystko, czego oczekuję od produktu do codziennej pielęgnacji. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja, która nie wysusza skóry
    • bardzo delikatny
    • domywa oleje z pierwszego etapu
    • nie podrażnia
    • cena atrakcyjna
    _aurocy
    21 listopada 2023 o 9:57
    Taki jak w opisie - delikatny i łagodny.
    Patrząc na tę półkę cenową to kosmetyk ten jest naprawdę wart zwrócenia uwagi. Jest delikatny, nie podrażnia, świetnie radzi sobie z resztkami makijażu. Skóra faktycznie jest miękka i sprężysta, a wyciąg z olejków migdałów świetnie nawilża skórę. Jeżeli szukacie czegoś, co nie podrażnia twarzy oraz nie potrzebujecie głębokiego oczyszczenia - naprawdę warto zwrócić na niego uwagę.
    Zalety:
    • Zgadza się z opisem producenta
    • Wydajny
    • Przyjemny zapach