WIZAŻ logo
Balsamy do demakijażu

Institut Esthederm Osmoclean , Gentle Deep Pore Cleanser Głęboko oczyszczający krem do twarzy i dekoltu dla każdego typu skóry

4,7 (140)
22 hity!

allegro

• 5 kwietnia 2026 o 22:03
    Odkrycie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Ten krem oczyszczający pory bardzo dobrze się u mnie sprawdził. Już po pierwszym użyciu czuć, że skóra jest naprawdę porządnie oczyszczona – daje takie przyjemne uczucie świeżości i „czystej” twarzy. Po jego zastosowaniu buzia jest też miękka i gładka w dotyku, a co najważniejsze – nie powoduje swędzenia ani dyskomfortu. To zdecydowanie produkt, po który chętnie sięgam, gdy chcę mocniej oczyścić skórę, ale bez podrażnień.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 31 marca 2026 o 16:00
    Miłe zaskoczenie – świetny produkt, mimo że wcześniej go nie znałam
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Nie znałam wcześniej ani tej marki, ani tego produktu, ale naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Institut Esthederm peeling oczyszczający pory okazał się bardzo skuteczny, a jednocześnie delikatny dla skóry. Już po pierwszym użyciu czułam, że skóra jest dokładnie oczyszczona, gładsza i świeższa. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam mniej zaskórników i bardziej wyrównaną strukturę cery. Dodatkowo nie podrażnia i nie powoduje uczucia ściągnięcia, co jest dla mnie bardzo ważne. To jeden z tych produktów, do których na pewno będę wracać.
  • 31 marca 2026 o 12:23
    Delikatny, ale skuteczny peeling
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę wrażliwą, więc obawiałam się peelingu, ale ten produkt okazał się bardzo delikatny. Ma kremową konsystencję i nie powoduje podrażnień ani pieczenia. Skóra po użyciu jest wyraźnie gładsza, bardziej promienna i oczyszczona. Świetnie sprawdza się jako uzupełnienie pielęgnacji kilka razy w tygodniu.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    31 marca 2026 o 8:13
    Luksusowe oczyszczanie bez drobinek
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    To jeden z bardziej nietypowych produktów oczyszczających, jakie miałam okazję używać. Ma kremową, dość gęstą konsystencję bez drobinek, ale podczas masażu „zbiera” zanieczyszczenia i działa jak bardzo delikatny peeling. Największy plus to efekt – skóra po użyciu jest naprawdę dobrze oczyszczona, wygładzona i miękka. Widać też lekkie rozjaśnienie i zmniejszenie widoczności porów. Produkt działa głęboko, ale jednocześnie nie powoduje typowego podrażnienia jak klasyczne peelingi mechaniczne.
  • 30 marca 2026 o 22:30
    jestem zadowolona
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Osmoclean spełniło oczekiwania moje, krem nawilżył moja cere która w dzień sucha a rano tłusta bardzo, super cera jest świeża, czysta i przejrzysta. cera każdego dnia staje się promiennie świeza. Jestem zachwycona i koleżanki, którym poleciłam są mi wdzięczne.

szukaj