Pomadki i szminki

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Makeup Revolution x Soph, Nude Lipstick Pomadka do ust

• 10 listopada 2020 o 20:46
    Bardzo przyjemna
    Szczerze przyznam, że kupiłam ją bo bardzo lubię youtuberkę przy współpracy z którą powstała ta kolekcja. Paleta bardzo mi się spodobała, dlatego stwierdziłam czemu nie. Nie żałuję. Kupiłam odcień Cake- idealny delikatnie brązowy/ brudny róż? Nie wiem jak go dokładnie określić, ale wygląda na ustach bardzo naturalnie i pięknie je podkreśla. Pomadka ma bardzo przyjemną kremową konsystencję, jedno pociągnięcie pozwala idealnie pokryć usta, nie trzeba nakładać kilku warstw. Ma ładne satynowe wykończenie. Nie jest tak trwała jak matowe pomadki, ale dobrze utrzymuje się na ustach.
  • 15 marca 2020 o 18:58
    Bardzo dobra.
    Od pierwszego zastosowania polubiłam się z tą pomadką. Mam odcień Cake i wprost go uwielbiam, cudowny nudziak pasujący do każdego makijażu. Pomadka nie wysusza ust, a wręcz nawilża, daje tak ulubione przeze mnie satynowe wykończenie. Jest trwała (oczywiście dopóki czegoś się nie zje lub napije, wtedy wymagana jest poprawka). Podoba mi się również zapach. Przyczepiłabym się tylko do wydajności, ale nie jestem pewna, że szybkie zużycie jest po prostu spowodowane jej nałogowym użytkowaniem ;)
    horexpl
    29 lipca 2019 o 13:59
    Zachwycający kolor czekolady!
    Fanki masełkowatych konsystencji i czekoladowych kolorów będą zachwycone. Pomadka Makeup Revolution Soph X jest niezwykle komfortowa. Odcień można nosić na ustach latem, jesienią a także zimą. Opakowanie ze złotymi elementami cieszy oko a w dodatku jest poręczne. Pomadka ma ładny kolor a jedna warstwa kosmetyku pokrywa usta nie tworząc plam i prześwitów.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • piękny kolor
    • małe, poręczne opakowanie
    • wydajna
    • nie wysusza ust
    Wady:
    • brak czekoladowego zapachu
  • 16 października 2018 o 21:55
    Idealny nudziak
    Posiadam tą szmineczkę w kolorze Cake i jest to idealny odcień nude. świetnie się rozprowadza, ma dobry pigment i pięknie wygladą na ustach. Super do jesiennych makijaży, odkąd kupiłam cały czas po nią sięgam
    Zalety:
    • kolor
    • pigment
  • 23 lipca 2018 o 18:25
    Bardzo dobra szminka na co dzień
    Bardzo polubiłam się z tą szminka - posiadam odcień Cake. Przede wszystkim cena jest bardzo przyjemna - 4£. Kolor również bardzo ładny - delikatny róż wpadający w typowy nudziak. Obawiałam się satynowego wykończenia w kwestii trwałości - ale zostałam mile zaskoczona. Nawet po posiłku pomadka była na moich ustach, a miejsca które się odrobinę "zjadły" - nie były dramatycznie widoczne. Z racji wykończenia pomadka nie wysusza ust.
    Zalety:
    • Kolor
    • Wykończenie
    • Uczucie na ustach
    Wady:
    • Troszkę szybko się kończy.