Szampony do włosów

Ziaja GdanSkin, Morski szampon do włosów nawilżający

Ziaja GDANSKIN Morski szampon nawilżający 300 ml 7074504
notino.pl
Ziaja GDANSKIN Morski szampon nawilżający 300 ml 7074504

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 lutego 2025 o 22:19
    Piękny zapach
    Piękny zapach i to by było na tyle Miałam wrażenie że myje włosy odżywką Plątał włosy Nie były doczyszczone dobrze Poręczna butelka Konsystencja białego mleczka
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie
  • 7 października 2024 o 13:40
    Nadmorska pielęgnacja włosów
    Kochani dzisiaj przychodzę do Was z moją recenzją szamponu do włosów Ziaja z serii Gdanskin. Czy słyszeliście już może wcześniej o tej nadmorskiej serii? Morski szampon nawilżający łagodnie pielęgnuje i odżywia włosy suche, odwodnione i matowe. Szampon o gęstej żelowej konsystencji. Nie podrażnia oczu. Zawiera minerały takie jak nawadniającą kocankę nadmorską, szantę zwyczajną oraz bioferment z cynku, krzemu i magnezu czy miedzi, które wzmacniają strukturę włosów. Dzięki stosowaniu tego szamponu zauważyłam, że moje włosy odzyskały swój dawny blask. Idealnie się rozczesują, są miękkie w dotyku. Szampon zawiera w 90% składników pochodzenia naturalnego. Nie uczula. Doskonale się pieni i spłukuje
    Zalety:
    • właściwości regenerujące zniszczonych włosów
    • włosy są gładkie i doskonale się rozczesują
    Wady:
    • brak takich elementów
  • 9 października 2023 o 12:46
    GdanSkin nie podbił mojego serca ale zaskoczył wydajnością
    To już ostatni kosmetyk z tej jakże udanej serii którą miałam okazję przetestować przez całe lato. Odżywka z tej serii nie przypadła mi w ogóle do gustu jednak ten szampon z powodzeniem mógłby zagościć w mojej łazience na dłużej. Co najbardziej pozytywnie zaskoczyło mnie podczas jego użytkowania to fakt, że okazał się być całkiem wydajnym. Aplikacja szamponu z powodzeniem wystarczyła na około 8 myć co przy moich długich włosach i porządnym namydleniu skalpu jest dość dobrym rezultatem. Myślę, że pomogła tutaj mocno konsystencja produktu- zaskakująca, lekko żelowa, zwarta którą warto rozcienczyć wodą aby dobrze się spieniła. Szampon ładnie i delikatnie poradził sobie z domyciem mojego skalpu i nie podrażniał skóry głowy. Można go spokojnie polecić skórom borykającym się ze swędzeniem oraz podrażnieniami gdyż dla skalpu jest bardzo delikatny oraz nawilżający. W składzie znajduje się aż 90 procent składników naturalnych dlatego moja skóra tak mocno go polubiła. Nie jest to kosmetyk czyniący cuda i pozostawiający włosy anielsko miękkie jednak w połączeniu z dobrą zmiękczającą maską potrafi ładnie kondycjonować włosy średnioporowate jak moje. Na uwagę oczywiście zasługuje jak zawsze piękny, wakacyjny, morski zapach który niestety nie jest trwały jednak umila nam mycie włosów, Butelka szamponu wykonana ze słabej jakości materiałów jest po prostu warta dość niskiej ceny produktu.
    Zalety:
    • Przyjemna konsystencja produktu pozwalająca cieszyć się nim długi czas
    • Przyjemny zapach charakterystyczny dla całej linii
    • Dobra cena
    Wady:
    • Nie jestem pewna jak ze stacjonarną dostępnością produktu
    • Pojemność mogłaby być większa
    sellenn
    14 sierpnia 2023 o 23:36
    Dziwny
    Wizazanki pisza, ze nie nawilza - za to na moich wlosach dziala wrecz przeciwnie. Nawilza, nawet za bardzo, wlosy po nim sa jakby caly czas mokre, mimo, ze dawno wyschly. Wrazenie to jest bardzo nieprzyjemne, wiec jestem na nie. Dodatkowo zapach jest morski, ale w taki wyraznie meski sposob. Nie kupie wiecej i nie polecam.
    Rinetta
    20 maja 2023 o 13:21
    Przyjemny. Polecam.
    Szampon Ziaja GdanSkin ma świetne opakowanie o niebieskim odcieniu. Samo opakowanie jest wytrzymałe i zręczne, nie leje się z niego nadmiar produktu. Zapach porannej morskiej świeżości zapewnia orzeźwiający efekt skórze głowy i włosom. Łatwo się pieni i w skuteczności oczyszcza skórę głowy. Włosy po nim nawilżone i miękkie. Szampon nie mieści sylikonów i nie obciąża włosów.
    • przyjemny zapach
    • nie zawiera sylikonów