Szampony do włosów

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo Global Szampon odbudowujący 250 ml
E-Glamour.pl
Olaplex Bond Maintenance No. 4 szampon do włosów 250 ml dla kobiet
No.4 Bond Maintenance Shampoo - Szampon do włosów
notino.pl
Olaplex Szampon 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 listopada 2024 o 7:32
    Średniak
    Mam włosy rozjaśnione, skóra głowy normalna. Szampon jest bardzo wydajny, wystarczy jego mała ilość, ponieważ bardzo dobrze się pieni. Szampon bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy. Mam wrażenie, że aż ,,skrzypi” podczas mycia. Po wysuszeniu włosy są przesuszone i poplątane. Dla nie to typowy średniak, może i dobrze oczyszcza, ale to tyle. Na rynku jest wiele lepszych produktów w lepszej cenie.
    AnnMmz
    1 października 2024 o 10:50
    Robi robotę
    Jestem pod wrazeniem tego szamponu. Rozjaśniane włosy po nim są miękkie , puszyste i pięknie się błyszczą. Ponadto mniej się łamią przy rozczesywaniu. Jest mega wydajny, na moje cienkie włosy do łopatek wystarczy ilość wielkości wisienki. Zapach jest neutralny i mnie to pasuje, ponieważ nie lubię mocno naperfumowanych kosmetykow do włosów
    Zalety:
    • Działa ????
    Wady:
  • 6 września 2024 o 23:19
    Szampon do zadań specjalnych
    Na zakup szamponu razem z odżywką zdecydowałam się kilka miesięcy temu, gdy stan moich włosów się bardzo pogorszył. Po kilkunastu latach rozjaśniania włosy zaczęły się bardzo łamać, więc szukałam ratunku z każdej strony. Po kilku użyciach szamponu kondycja włosów widocznie się poprawiła, coraz mniej się łamały, aktualne nie łamią się w ogóle. Szampon jest turbo wydajny, ponieważ bardzo się pieni- mam wlosy za ramiona i wystarczy kropla wielkości nasionaa fasoli, więc opakowanie 250ml przy codziennym myciu włosów wystarczy mi na 2,5-3 miesiące. Dodatkowym plusem jest zapach - bardzo delikaty i przyjemy.
    Zalety:
    • Zapach, wydajność
    lDaga
    1 lipca 2024 o 19:21
    Szkoda
    Niestety szampon mi się kompletnie nie sprawdził wręcz powiedziałabym że gorszego nie używałam. Moje włosy po tym szamponie plątały się. Strasznie gęsty jest. Nie podoba mi się taka formuła. Szkoda bo oczekiwania były duże.
  • 26 maja 2024 o 15:25
    Szampon olaplex
    Zużyłam dwa opakowania szamponu do włosów Olaplex i zauważyłam zdecydowanie różnice między innymi markami. Wlosy są dobrze oczyszczone, po myciu nie są "tępe" oraz widać delikatne glow.
    Wady: