Cienie do powiek

Catrice Eyeshadow Stix Cień do powiek w szytfcie

rokak
    13 czerwca 2021 o 22:51
    Bardzo dobry produkt
    Posiadam odcień 030, przepiękne złoto. Produkt ciężko się rozprowadza, ale jest warto zachodu. Sam cień robi piękny błysk na oku, ale może być też bazą pod inne cienie.
    Zalety:
    • odcienie produktu
    Wady:
    • aplikacja
    Koko92
    21 sierpnia 2020 o 20:25
    ok!
    Mam 090, raczej chłodny brąz ze złotymi drobinkami, bardzo ładny. Jakoś nie umiem używać go na górnej powiece, nie rozsmarowuje mi się go fajnie, ALE na dolną jest w sam raz! Nie rozmazuje się i jest trwały. W sam raz dla kogoś, kto tak jak ja nie umie zrobić sobie dolnej powieki tradycyjnym cieniem lub boi się, że coś się rozmaże i całe korektorowanie worów pod oczami będzie na nic.
    Zalety:
    • trwały
    • ładny kolor
  • 18 sierpnia 2018 o 11:21
    Daje radę!
    Cień kupiłam z myślą o delikatnym, letnim makijażu, który będzie odporny na wodę, pot i ścieranie. Opis się zgadzał, cena niska, więc wzięłam. Mam kolor 020 Pink Rules! i jest to róż ze złotymi drobinkami, które przepięknie mienią się na powiece. Kosmetyk bardzo łatwo jest aplikować, dzięki ściętemu "rysikowi". Perfekcyjnie się rozciera przez swą kremowość, chociaż trzeba z nim bardzo szybko pracować, ponieważ w bardzo krótkim czasie zastyga i jest nie do ruszenia. Już to dobrze wróżyło. Cień po zastygnięciu przetrwa wszystko. Nie zroluje się na powiece, nie zniknie, nie wytrze się i nie spłynie ani pod wpływem wody ani potu. Jest to idealny, letni kosmetyk. Coraz częsciej marka Catrice zaskakuje nas jakością kosmetyków, przy niskiej cenie. Jakościa, której czasami brak w markach selektywnych. Jestem pod ogromnym wrażeniem i na pewno na jednym kolorze się nie skończy. ;) Polecam!
    Zalety:
    • kolory,
    • dostepność,
    • trwałość,
    • wydajność,
    • cena.
    Wady:
    • brak.
  • 4 sierpnia 2018 o 20:11
    Świetny cień
    Kupiłam ten cień do powiek bo był na promocji i bardzo spodobał mi się delikatny, połyskujący kolor beżowy nr 010. Cień łatwo się nakłada, daje ładny efekt i podkreśla oczy. Długo się utrzymuje, gdyż jest wodoodporny. Jest łatwy w aplikacji, gdyż sie go wykręca i wkręca. Mieści się wszędzie.
    Zalety:
    • Piękne kolory
    • Wodoodporny
    • Długotrwały efekt