Szampony do włosów

Organic Shop Moroccan Argan & Amla, Nourishing Shampoo Odżywczy szampon do włosów

OlaMora
    4 grudnia 2020 o 23:59
    nie.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Szampon trafiłam w świetnej cenie (około 6 złotych) w jednym z marketów. Nie miałam wcześniej do czynienia z tymi produktami, a skład i wszystkie te piękne certyfikaty mocno zadziałały na moją wyobraźnię, więc w koszyku wylądował szampon i odżywka - w zestawie. Włosy mam zdrowe, grube, ciężkie, nigdy nie farbowane, czasami prostowane. Nie mogłam się doczekać, aby ten, naturalny w 98%, duet sprawdzić, ale jak już sprawdziłam to nie mogę się doczekać... żeby umyć głowę czymś innym. Szamponu trzeba napompować całkiem sporo (a włosy mam lekko za ramiona, więc wcale nie jakieś obłędnie długie). Średnio się pieni, nie do końca miałam wrażenie umycia i takiej rzeczywistej czystości włosów i skóry. Niekomfortowe, wręcz nieco obrzydliwe uczucie :P Odżywka tylko dolała oliwy do ognia, więc ja po jednym użyciu żegnam się bezpowrotnie z tą dwójką. Totalnie nie dla mnie.
    • ultra naturalny skład
    Wady:
    • działanie
  • 23 sierpnia 2020 o 14:04
    Najgorszy szampon
    Niby skład bardzo dobry, niby firma bardzo fajna a cena atrakcyjna, jednak jest to najgorszy szampon jakiego używałam w życiu! Właściwie wcale się nie pieni przy myciu, trzeba go zużywać bardzo dużo na jedno mycie. Włosy po użyciu są strasznie splątane i nieprzyjemne w dotyku. Szybko się później przetłuszczają, właściwie nawet świeżo po myciu ma się wrażenie jakby kompletnie do niego nie doszło. Chyba największy niewypał od Organic Shop.
    Zalety:
    • Dobry skład,
    • Cena.
    Wady:
    • BARDZO plącze włosy,
    • Włosy po umyciu są szorstkie,
    • Szybko się potem przetłuszczają,
    • Nie pieni się
  • 9 maja 2020 o 10:22
    Jestem na NIE
    Nie podrażnił mojej wrażliwej skóry głowy. Super, ale na tym kończą się pozytywy używania tego szamponu. Okropnie plącze włosy - do tego stopnia, że żadna odżywka nie jest w stanie mi pomóc, rozczesywanie jest bolesne i długie. Widzę, że włosy dość szybko się przetłuszczają. Dodatkowo, produkt nie jest wydajny, bo bardzo słabo się pieni. Więcej nie kupię nic z Organic Shop. To jeden z gorszych szamponów, z jakimi miałam do czynienia.
  • 16 marca 2020 o 16:37
    Ładnie pachnie, ma naturalne składniki, dobra cena do zawartości
    W końcu chyba znalazłam.   Bardzo dobry dla moich włosów naturalny szampon który po użyciu nie plącze moich włosów a ładnie je wygładza. Kupiłam go zupełnie przez przypadek na promocji za chyba 8 zł więc niesamowicie tanio. Powiem Wam, że zupełnie nie spodziewałam się po nim efektu wow, a byłam wręcz nastawiona na rozczarowanie przez tak niską cenę. Jest to naturalny szampon odżywczy od Organic Shop. Jakie było moje zdziwienie i zaskoczenie gdy pierwszy raz go użyłam. Naturalny, dobry skład, niesamowicie niska cena, a włosy są mięciutkie i gładkie.  Chyba znalazłam ulubieńca.   Zawsze miałam ten problem z naturalnymi szamponami, że bardzo plątały moje włosy, a tutaj tego w ogóle nie ma. Włosy są dobrze oczyszczone, mięciutkie i nie splątane, a po nałożeniu dodatkowo odżywki wręcz lejące i rozczesują się jak masełko. Dodatkowo mimo małej pojemności opakowania jest bardzo wydajny i używam go już miesiąc, a zużyłam może połowę przy myciu głowy co 2 dzień. Jestem zachwycona i chyba długo nie zrezygnuje z tego szamponu. Używałyście kiedyś produktów z Organic Shop? Miałam kiedyś peeling do ciała, ale wspominam średnio, a tutaj takie zaskoczenie.
  • 15 września 2019 o 17:14
    Bardzo słaby
    Liczyłam, ze dodatek oleju arganowego, który generalnie dobrze wpływa na moje włosy-będzie użyteczny i fajny. W końcu to tylko szampon. Niestety włosy szybciej się przetłuszczają, są bardziej obciążone-nawet jeśli myję włosy dwukrotnie, włosy są poplątane, po prostu nie działa tak jak powinien. Zapach niby delikatny ale też słaby.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • przystępna cena
    Wady:
    • przetłuszcza włosy
    • średnio pachnie
    • włosy są poplątane, a pozytywnego efektu brak