Bielenda Piękna skóra, Orzechowy krem z lekkim podkładem

• 2 października 2013 o 1:47
    kosmetyk do poprawki
    Używałam tego kremu dość długo i jakiś czas temu, pojawił się wcześniej niż wszystkie kremy BB, a już wtedy był mi potrzebny taki lekki krem koloryzujący. Ma przyjemną konsystencje i zapach, delikatnie pielęgnuje skórę. Nadaje cerze ładny kolor i ma matowe wykończenie, jednak ten efekt nie utrzymuje się zbyt długo przy cerze mieszanej. Rozprowadza się całkiem dobrze, jeśli nie przesadzi się z ilością (tym bardziej, że dla mojej jasnej karnacji był może ciut za ciemny), ale tylko pod warunkiem, że nakłada się go na „gołą” twarz. Nałożony na krem, albo w przypadku, gdy chciałam zrobić nim szybką poprawkę w ciągu dnia, koszmarnie się rolował. Opakowanie szybko się zniszczyło i zaczęło wyglądać słabo. Ostatecznie nie był bardzo zły, gdyby lekko poprawić aplikacje i walory pielęgnacyjne, byłby lepszy niż niektóre późniejsze kremy BB Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 maja 2011 o 22:11
    świetny!
    Byłam z niego bardzo zadowolona, bardzo ładnie wyrównywał koloryt, ładnie pachniał, matował, nie robił smug, nie zapychał porów, lekki. Najlepszy jaki uzywałam, niestety został wycofany z produkcji:( Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: dużo
    zelki
    4 marca 2011 o 8:56
    Mój KWC
    Doskonały krem tonujący, subtelny odcień, kryje moje przebarwienia , niezastąpiony na wiosnę i lato i ta niska cena ... niestety szybko się kończy i nie mogę go już nigdzie dostać.
  • 14 grudnia 2010 o 14:21
    nawilżenie i wyrównany koloryt
    Skusiłam się na niego bo był gratisem do jakiegoś kremu z bielendy. I nie zawiodłam się bo ten krem tonujący jest REWELACYJNY +świetnie pachnie +nawilża +wyrównuje koloryt +idealnie stapia się z cerą +lekki, ma się wrażenie że nie ma się nic na twarzy +nie zapycha i nie uwidacznia zmarszczek -żle się rozprowadza palcami, można sobie narobić smug(ja używam flat top\'a z e.l.f. i tylko z nim jest możliwe ładne krycie bez plam, inaczej nie da rady) -mało wydajny, faktycznie trzeba go trochę więcej użyć - trudno dostępny, jeszcze nie spotkałam go na pułce w Rossmanie(nie licząc tego promocyjnego opakowania gdzie był dodatkiem) czy naturze lub supermarkecie a szkoda bo na wiosnę czy lato to mój nr 1 Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
  • 21 października 2010 o 11:08
    Świetny
    Super kosmetyk dla osób bez większych problemów z cerą. Nadaje ładny kolor,skóra jest miękka i odżywiona. Przy cerze mieszanej potrzebne dodatkowe zmatowienie (ale cudów nikt nie obiecywał,więc ok). Polecam jako alternatywa dla podkładu,dla młodej,suchej cery. Dodatkowo ładnie pachnie. Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1