Kremy do twarzy dla mężczyzn

Eveline Cosmetics Men X-Treme, Multifunkcyjny krem ekstremalnie nawilżający

Eveline Men X-treme Krem Ekstremalnie Nawilżający dla Mężczyzn 200ml
Pachnidelko
notino.pl

• 4 kwietnia 2024 o 14:44
    Nie jest ekstremalnie nawilżający
    Krem Men X-Treme znajduje się w plastikowym okrągłym opakowaniu o poj. 200 ml, ma ładną szatę graficzną sugerującą od razu, że to męski kosmetyk. Pod zakrętką opakowanie ma jeszcze folię zabezpieczającą. Krem ma typowo męski zapach. Kupiłam krem mężowi, gdyż miał problem z przesuszającą się skórą - na opakowaniu producent zamieścił informację, że krem jest ekstremalnie nawilżający. Krem z początku pozostawia tłustą warstwę i trzeba odczekać aż się wchłonie. Po użyciu kremu skóra jest przyjemnie miękka i znika uczucie suchości, które niestety wraca zaledwie po kilku godzinach. Krem nie zapewnia 24-godzinnego komfortu obiecanego przez producenta i daleko mu do ekstremalnego nawilżenia. Szkoda, bo zapowiadał się dobrze, ale dla suchej skóry to zbyt mało.
    Zalety:
    • Wygodne opakowania
    • Ładna szata graficzna
    • Przyjemny męski zapach
    Wady:
    • Krótkotrwałe nawilżenie
  • 19 grudnia 2022 o 14:46
    Przyzwoity kosmetyk dla mężczyzn
    Kremu używa mój tato oraz mąż. Samej też mi się zdarzyło, z ciekawości. Obydwaj panowie z cerą normalną są póki co zadowoleni. Używają od dłuższego czasu do twarzy i rąk. Krem nie podrażnia skóry mimo zawartości alkoholu, usuwa ściągnięcie. Nawilża ale nie są to absolutnie obiecane 24 godziny. Produkt o lekkiej konsystencji, biały. Zostawia delikatnie lepką warstwę, która po pewnym czasie znika. Zostaje miękka, nawilżona skóra. Zapach świeży, męski, który utrzymuje się max do godziny. Jest łatwo dostępny, tani. Szata graficzna przyzwoita, plastikowy słoiczek. Z kapci nie wyrywa, ale do podstawowej pielęgnacji wystarczający.
  • 10 czerwca 2020 o 22:34
    Męsko opakowany wysuszacz
    Krem jest duży i dość tani,mimo tego nie kupię go więcej, bo reklama zupełnie mija się z prawdą. Krem ma zapewnić ekstremalne uczucie nawilżenia ,a w rzeczywistości nasila uczucie ściągnięcia skóry. Krem zamknięty jest w poręcznym opakowaniu,dzięki któremu bez problemu wykorzystamy kosmetyk do końca. Szata graficzna nowoczesna i typowo męska, wskazuje dla kogo dedykowany jest krem. Zapach delikatny o męskiej nucie,szybko się ulatnia. Konsystencja kremu lekka. Niestety w moim odczuciu ( i mojego męża ) krem pozostaje na powierzchni skóry,nie wchłania się i nie nawilża,nie mówiąc już o jakimś ekstremalnym nawilżeniu.
  • 15 stycznia 2020 o 22:49
    Bardzo dobry
    Eveline jest to ulubiony krem mojego męża. Zużył on już kilka opakowań tego kremu. Jest z niego mega zadowolony. Ja również kiedyś go użyłam i jest spoko. Konsystencja gęsta jak to krem. Zapach bardzo ładny. Jest dosyć lekki ale tłusty w konsystencji i szybko się wchłania. Mój mąż nie chce już innego.
  • 8 grudnia 2019 o 18:20
    Słaby
    Kupiliśmy ten krem dla mojego faceta, zachęceni tym, że ma być ekstremalnie nawilżający oraz multifunkcjny, co się okazało jest beznadziejny zamiast nawilżać jak to obiecuję producent, wręcz wysusza, po dłuższym stosowaniu podrażnia i zawiera w sobie alkohol, duża pojemność wygodne opakowanie natomiast działanie tego kremu pozostawia wiele do życzenia.
    Zalety:
    Wady:
    • Uczula, podrażnia
    • Zawiera alkohol
    • Wysusza skórę