Mydła

BioFresh Cosmetics Soap Rose of Bulgaria Bułgarskie mydło różane

• 24 lipca 2022 o 15:20
    Cudowne różane mydełko
    Produkt zakupiony w markecie zamknięte w kartonowym opakowaniu mydełko jest dodatkowo zabezpieczone przezroczystą folią,ma prostokątny poręczny kształt jasnoróżowy kolor ma zatopione w środku płatki róż,mydełko ma cudowny różany zapach dobrze myje odświeża relaksuje nie podrażnia nie uczula
    • Poręczny kształt
    • Dobrze myje odświeża relaksuje
    • Nie podrażnia nie uczula
    • Zawiera płatki róż
    • Wydajne
    _inga
    16 listopada 2021 o 0:58
    Bułgarskie mydło różane z płatkami róży damasceńskiej i naturalną wodą różaną, BioFresh Cosmetics
    Mydło różane kupiłam w jednej z drogerii internetowych Kostka mydła ma gramaturę 100 g zapłaciłam około 5 zł Mydło ma prześliczny różany zapach, dobrze się pieni, skutecznie myje oczyszcza skórę, różane płatki delikatnie peelingują, nie uczula nie podrażnia. Kąpiel z użyciem tego mydła to relaks i odprężenie. Plus za naturalny skład, mydło nie zawiera alkoholu, aluminium, amoniaku, mydła, olejów mineralnych, parabenów, parafiny, PEG, siarczanów, silikonów, SLES, SLS. Podsumowując perełka za grosze, na pewno kupię koleje mydełko sięgnę też po inne kosmetyki z tej serii. Polecam!
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • skutecznie myje oczyszcza skórę
    • dobrze się pieni
    • różane płatki delikatnie peelingują
    • nie uczula, nie podrażnia
    • naturalny skład
    • mydło nie zawiera alkoholu, aluminium, parabenów, silikonów, SLES, SLS
    Wady:
    • moim zdaniem brak
    Tusio
    10 sierpnia 2020 o 20:59
    Używam z przyjemnością
    Oj, mam do niego słabość :) Mydełko intensywnie się pieni i pięknie pachnie, nie wysusza też skóry; zatopione kawałki płatków dodatkowo lekko peelingują. Jest całkiem wydajne, kostka nie mięknie i nie rozpada się. Pachnie intensywnie świeżą, młodą różą :) Pozytywny wpływ na psychikę w czasie kąpieli gwarantowany. Jedyna wada, jaką widzę, to słaba dostępność - na razie znalazłam je w jednej drogerii na Długiej.
    Iwona_C
    12 września 2018 o 15:55
    Różana przyjemność.
    Uwielbiam wszystkie kosmetyki różane z serii Rose of Bulgaria i od lat namiętnie je używam. W zasadzie nie jestem fanką mydełek w kostce , do mycia rąk wolę mydło w wpłynie, a pod prysznic czy do wanny żele ,a le z tym mydełkiem nie rozstaje się podczas kąpieli. Mydełko zapakowane jest w kartonowe, sztywne pudełeczko koloru jasno-różowego z nadrukiem róży. Dodatkowo zabezpieczone jest foliowym woreczkiem. Jest w formie kostki,nie jest kanciaste ale ma bardzo ergonomiczny kształt, dzięki któremu łatwiej trzyma się w ręce. Zapach jest obłędny, bardzo naturalny i różany , bez zawartości chemicznych nut. Mocny i zarazem trwały, długo utrzymuje się zarówno na ciele jak i w powietrzu. Kolor jasno-różowy z widocznymi i wyczuwalnymi podczas mycia zatopionymi w nim wysuszonymi kawałkami płatków róży. Podczas mycia mydło obficie się pieni, daje delikatną, kremową otulającą pianę. Nie wysusza, ani nie powoduje ściągania skóry. Daje natychmiastowy efekt oczyszczenia i odświeżenia . Dzięki pięknemu zapachowi nasze ciało odpręża się i relaksuje. Nie podrażnia skóry i daje delikatne nawilżenie. Płatki róży znajdujące się w mydełku delikatnie peelingują nasze ciało podczas mycia. Ja stosowałam zarówno do mycia ciała jaki twarzy. Na ogromny plus naturalny skład produktu bez konserwantów. Zawiera olej palmowy i kokosowy, płatki róży damasceńskiej i wodę różaną Uwielbiam moment wyciągnięcia go z opakowania i już za chwile cała łazienka pachnie różami, zapach z mydła ulatnia się nawet gdy jest ono suche i nie używane. Ma działanie jak odświeżacz powietrza w łazience tyle że w przyjemniejszej i naturalnej formie. Zdarza mi się końcówkę mydełka ulokować w szafie z ubraniami ,dzięki czemu przenika do nich delikatny zapach róży. Stosowanie go to sama przyjemność, oraz odprężenie i relaks dla naszego ciała.
    Zalety:
    • cudowny różany zapach
    • ładny różowy kolor z zatopionymi płatkami róż
    • dobrze się pieni
    • delikatne dla skóry
    • nie wysusza
    • nie podrażnia
    • odświeża
    • spora wydajność