Rozświetlacze

L'Oreal Paris L'oreal Paris x Isabel Marat, Shine Anytime Glow Rozświetlacz do twarzy

• 13 października 2020 o 14:37
    bardzo dziwny produkt
    Produkt był reklamowany jako subtelny, kremowy rozświetlacz. Po nałożeniu go nie jest widoczne żadne rozświetlenie, wręcz matowi skórę. Nie widzę zastosowania dla takiego produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • brak rozświetlenia
  • 2 kwietnia 2020 o 17:23
    pomyłka
    Ten kosmetyk kupiłam z myślą o delikatnym i naturalnym rozświetleniu w codziennym makijażu. Niestety, produkt okazał się czymś zupełnie niezdatnym do użycia. W dotyku przypomina balsam do ust, a po nałożeniu na twarz jedyny efekt jaki daje to ciastko lub tłusta cera. Nie widzę dla niego żadnego zastosowania.
  • 7 grudnia 2018 o 11:00
    musthave
    kupiłam z polecenie i absolutnie nie załuje. po uzyciu rozświetlacza czuje sie jakbym szła na sesje zdjęciową. pięknie odbija refleksy, długo sie utrzymuje i nie ściera po całym dniu. polecam :)
    Zalety:
    • trwałosć
  • 17 października 2018 o 9:13
    Brzoskwiniowa wazelina
    Zachęcona reklamami i nazwiskiem znanej projektantki, postanowiłam kupić podczas rossmannowej promocji najnowszy, limitowany rozświetlacz L'Oreal. Niestety, dawno się tak nie zawiodłam. Produkt nie spełnia moich oczekiwań, ponieważ, no cóż, wcale nie rozświetla. Pomimo aplikacji SHINE jako rozświetlacz, cień, róż, baza pod cienie, produkt nie sprawdził się ani razu. Starałam się dopatrzeć rozświetlenia zarówno w świetle dziennym jak i sztucznym, ale... bez efektów. Produkt porównałbym do słabej jakości matowej wazeliny do ust o lekko brzoskwiniowej barwie, którą dodatkowo wysusza.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • produkt nie rozświetla ani trochę
    • bardzo wysusza skórę
    • niestety, nie mam pomysłu na zastosowanie