Serum do twarzy

Nacomi Collagen Gel Kolagenowe serum żelowe do twarzy

Nacomi Kolagenowe serum żelowe do twarzy 50ml 39365-uniw
Nacomi Collagen

• 25 października 2024 o 15:56
    Cudownie wygładza
    Jestem już po 30, dlatego w pielęgnacji stawiam na nawilżające, ujędrniające produkty. Ten żel to absolutny HIT. W składzie znajdziemy kolagen, miód i glicerynę. Po zastosowaniu skóra jest jedwabiście gładka, ujędrniona i ukojona. Zmarszczki i linie wygładzone. Buzia wygląda zdecydowanie na młodszą, jest promienna i rozświetlona. Po prostu wygląda bardzo zdrowo. Żel jest leciutki i szybko się wchłania, jak również bardzo dobrze łączy się z innymi kosmetykami.
    Zalety:
    • leciutka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • naturalny skład
    • wygładza, ujędrnia, nadaje blasku
    • wypełnia zmarszczki
  • 13 stycznia 2023 o 19:02
    Jedyna wada: rolowanie!
    To serum kupiłam na pewnej promocji w Hebe. Zamknięte w transparentnym opakowaniu z dozownikiem - bardzo lubię takie rozwiązania. Samo serum jest lekko różowe i dobrze rozprowadza się po twarzy. Właściwie wchłania się od razu, a rano możemy się cieszyć wygładzoną skórą. Ma jeden mankament - bardzo się roluje, dlatego absolutnie odradzam go pod makijaż i właściwie w ogóle do pielęgnacji porannej, bo po kilku godzinach będziecie wyglądać jak łuszcząca się ryba. Właściwie to nawet po zastosowaniu na noc, radzę rano oczyszcić twarz np. pianką. Mimo tej wady odczułam poprawę w kondycji skóry i myślę, że zawdzięczam to kolagenowi, elastynie. Zapach: neutralny
    Zalety:
    • dobry skład, opakowanie z dozownikiem, rozprowadzanie, szybkie wchłanianie
    Wady:
    • roluje się, nie nadaje się do porannej pielęgnacji
  • 12 marca 2022 o 22:50
    Bubel
    Dostałam w prezencie i świetnie sprawdza się (jak wszystkie żele) do masażu twarzy. I to tyle, bo collagem nie ma prawa się wchłaniać skutecznie przez skórę
    Zalety:
    Wady:
    • Brak możliwości działania
    mm2991
    13 grudnia 2021 o 4:51
    Dość słaby jak na markę
    Markę Nacomi znam już długo i szczerze powiedziawszy te serum to chyba nie wypał. Serum ma dość przyjemny zapach, jest mega wydajne wystarczy odrobina by pokryć cerę. Opakowanie jest mega wygodne typu air less. Serum ma przyjemną konsystencję po nałożeniu szybko się wchłania ale pozostawia nie widzialny film, który poprawia gładkość cery. Ciężko z używaniem, ponieważ inne kremy czy podkład się rolują na nim. Efektów na cerze po stosowaniu regularnym nie zauważam . Nie podrażnia i nie wysusza.
  • 19 kwietnia 2021 o 13:30
    Sztoss
    Serum bardzo przypadło mi do gustu. Jego konsystencja mi się bardzo podoba‼️Jest gęsta, w kolorze różowym i pięknie pachnie. Przyjemnie nakłada się go na skórę twarzy. Szybko się wchłania , nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze. W składzie zawiera kompleks składników aktywnych: kolagenu, miodu i elastyny. Składniki te mega nawilżają moją buzię. Sprawiają, iż skóra jest bardziej elastyczna, gładziutka i miękka. Działa również przeciwzmarszczkowo. Posiada ładną, zgrabną buteleczkę z pompką. Ma ładny design. Produkt jest niesamowicie wydajny. Wystarczy malutka ilość na pokrycie całej buźki. Nie uczulił ani mnie nie podrażnił. Reasumując serum jest rewelacyjne i z czystym sercem Wam go polecam‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️