Rozświetlacze

Tune Wetlight Skin Illuminator Prasowany rozświetlacz

• 5 lutego 2022 o 13:44
    Uwielbiam!
    Ten rozświetlacz jest moim ideałem. Uwielbiam jego konsystencję, którą dobrze nabiera się na pędzel. Warto wybrać taki pędzel, który nabiera dużo produktu, przy zbyt luźnym włosiu, błysk może słabo się przenosić na twarz. Duzy wkład umożliwia wygodne operowanie w rozświetlacz pędzlem a dodatkowo sprawia, że produkt starczy na długo! Uwielbiam ten odcień, na mojej twarzy wygląda meganaturalnie. Błysk jest całkiem mocny, ale dobry na co dzień. Dla jak najbardziej naturalnego wykończenia na twarzy polecam nakładać rozświetlacz na wilgotny podkład. Dzięki temu też nie wygląda na skórze pudrowo.
  • 25 maja 2019 o 22:05
    Szału nie ma
    Niestety w przeciwieństwie do beauty youtuberek nie zauroczył mnie. Może w świetle sztucznym wygląda ładnie tak w promieniach słońca mi się nie podoba. Mam takie zboczenie, że rozświetlacz musi dobrze wyglądać w promieniach słonecznych inaczej czuję się niekomfortowo. Ten niestety w słońcu iskrzy się jakby kolorowymi drobinkami, widać w nim całą tęczę od zielonego po czerwień, nie daje efektu satynowej tafli. Kolor jego jest dość neutralny, wyważony, będzie pasować wielu karnacjom.