Mydła

Isana Mango Exotic Milde Seife Delikatne mydło w płynie o zapachu tropikalno-owocowym

• 13 grudnia 2024 o 17:08
    Tanie fajne mydła
    Mydła marki Isana są bardzo wydajne, dobrze się pienią i myją ręce. Nie wysuszają skóry i nie podrażniają jej. Zapach Mango bardzo fajny przyjemny, egzotyczny, zwłaszcza na lato.
    Zalety:
    • tanie
    • wydajne
    • skuteczne
    • nie wysuszają
  • 12 listopada 2024 o 17:32
    Spoko jest
    Odkąd pamiętam, to moja żona kupuje to mydło. Korzystam z niego codziennie w łazience. Po tylu latach już się przyzwyczaiłem. Spoko pachnie, dobrze się pieni, dobrze myje. Polecam.
  • 3 listopada 2024 o 20:18
    Niezłe mydło do rąk. Przyjemny zapach, choć mało w nim mango, dobrze się pieni. Ale skórę wysusza.
    Mydła Isany kupuję czasami. Tylko do rąk, choć przecież można by myć całe ciało... No jakoś nie. Kupuję opakowane w woreczek, bo i tak przelewam do łazienkowego pojemnika, a ta opcja jest bardziej eko. To aż 750 ml za kilka złotych, więc na drożyznę narzekać nie można. Tu skusiło mnie to egzotyczne mango. Zapach rzeczywiście jest przyjemny, ale niewiele w nim mango. Mydło z opisu producenta ma być łagodne. Hm, na czym ta łagodność ma polegać? Mydło pieni się, jest wydajne, myje. I wysusza skórę dłoni jak ogromna większość mydeł. Czy moje ulubione? Nie. Kupię ponownie? Nie. Nie dlatego, że czegoś mu brak, ale poszukam nowego zapachu.
    Zalety:
    • wydajne
    • ładny zapach
    • opakowanie eko
    Wady:
    • wysusza
  • 5 sierpnia 2024 o 21:12
    Przeciętne mydło do rąk
    Skusiła mnie cena i obietnica tropikalno-owocowego zapachu, a że bardzo lubię kosmetyki z mango, to wybór był oczywisty. No i wszystko byłoby dobrze, gdyby ten zapach był faktycznie intensywny, wyczuwalny dłużej niż chwilę po umyciu rąk. Wiem, że przy produkcie tak budżetowym nie powinnam się za mocno czepiać, ale tutaj faktycznie czułam lekkie rozczarowanie. Produkty z Isany przecież potrafią mieć intensywny zapach np. żele pod prysznic czuć przez jakiś czas po użyciu. Oprócz tego małego zgrzytu, mydło jest ok – robi to co ma robić, czyli oczyszcza skórę.
    • Dostępność
    Wady:
    • Mało intensywny zapach
  • 22 lipca 2024 o 21:59
    Przyjemnie pachnie
    Mydełko oczywiście z Rossamanna, produkt w buteleczce z pompką. Grafika w przyjemnych dla oka i zdecydowanie letnich kolorach zdecydowanie zachęca do zakupu. Tak właśnie było w moim przypadku. Produkt ma dość gęstą, ale w dalszym ciągu lejącą konsystencję i pomarańczowy kolor. Zapach produktu bardzo przyjemny, owocowy, zdecydowanie wakacyjny. Produkt oczyszcza dłonie, ładnie się pieni, ale niestety mnie się nie sprawdził. Jestem posiadaczką skóry bardzo suchej i wrażliwej ze skłonnością do atopii i niestety produkt sprawił pojawienie się wyprysku kontaktowego, a co za tym idzie pęcherzyków i świądu. Mydło w płynie jest lepsze od takie w kostce ze względu na to, że nie powoduje powstawania osadu na umywalce, ale zdecydowanie nie polecam alergikom i atopowcom, bo z całą pewnością wysuszy i tak jak u mnie może spowodować wyprysk kontaktowy. Kto go doświadczył, wie, jak nieznośny jest ból i świąd temu towarzyszący. Jeśli nie zmagasz się z tym problemem, to enjoy. Mydełko jest wydajne, bo starczyło na dwa tygodnie przy normalnym użytkowaniu przez dwie osoby. Cena jest przystępna i jeśli nie zmagasz się z AZS czy egzemą to polecam.
    • Przyjemna dla oka grafika
    • Nie tworzy osadu na umywalce
    • Wydajne
    Wady:
    • Nie dla osób zmagających się z AZS czy egzemą,
    • lekko wysusza