Rozjaśniacze do włosów

Balea Professional Aufhellungsspray More Blond Spray rozjaśniający włosy

izem87
    25 stycznia 2021 o 13:40
    Must have między wizytami u fryzjera
    Produkt stosowany raz w tygodniu pozwala świetnie zgubić odrost, dzięki czemu uratuje nasz blond wizerunek między wizytami u fryzjera. W przeciwieństwie do innych produktów dostępnych na rynku jest w przystępnej cenie. Stosowany maksymalnie raz w tygodniu nie niszczy włosów. Zawsze, gdy go stosuję, włosy zyskują fajny odcień i wszyscy pytają czy byłam ostatnio u fryzjera.
    Zalety:
    • Skuteczny w działaniu, nie niszczy włosów, jest tani
    Wady:
    • Troszkę przeszkadza mi jego zapach
  • 17 listopada 2018 o 17:43
    Są efekty
    Wzięłam go wraz z ciekawości, bo od pół roku nie farbuje włosów. Zależy mi by trochę rozjaśnić czarne na długości włosy, by moje brązowe odrosty tak bardzo nie rzucały się w oczy. Spray kosztował niecałe 3 e. Ma wygodne opakowanie z pompką, chociaż jak dla mnie ona za mocno psika. . Mogłaby robić delikatniejszą mgiełkę. Zapach nie za przyjemny. Trochę jak rozjasniacz. Spray nie skleja włosów. Moje się po nim pięknie kręcą :o. Nie niszczy ubrań. Nie robi na nich jasnych plam. Po ok.5 użyciach zauważyłam że włosy troszkę pojasnialy i nabrały cieplejszego odcienia. Nie są już typowo czarne tylko mają cieplejszy poblysk. Myślę, że na włosach blond efekt będzie dużo lepszy, bo jednak producent nie zaleca stosowania tego produktu na ciemnych włosach. Spray nie niszczy i nie wysusza włosów. Ale gdy stosowałam go co drugi dzień, to włosy zaczęły wypadać bqrxziej niż zwykle. Gdy go odstawiłam problem minął. Skończę i nie wiem czy kupię ponownie bo bardziej mi chyba nie pomoże. Ale nie warto sprawdzić.