Odżywki do włosów

Biolove Blueberry, Normal Hair Conditioner Odżywka do włosów normalnych `Borówka`

Sara_31
    14 grudnia 2020 o 12:46
    Sprawdza się nawet dla zniszczonych włosów.
    Odżywka w 91% jest pochodzenia naturalnego. Co prawda mam włosy zniszczone, matowe więc domyślałam się , że może mi się nie sprawdzić, ale przepadłam na myśl o cudownym zapachu borówek. Opakowanie z pompką. Łatwo dozować oczekiwaną ilość produktu, nic się nie zacina. Gdy produkt się kończy można odkręcić zakrętkę połączoną z pompką. Odżywka jest dość gęsta. Bez problemu rozprowadza się na włosach. Stosowałam ten produkt na delikatnie osuszone ręcznikiem włosy i zostawiłam na około 3 minuty. Dzięki tej odżywce włosy łatwo się rozczesują, zapach długo się na nich utrzymuje. Nawet na nastepny dzień przy myciu włosów wyczuwalna jest ta woń. Jestem po prostu zaszokowana działaniem tego produktu, ponieważ mam mocno zniszczone włosy, a jest przeznaczony do włosów normalnych, jednak pomimo tego sprawdza się naprawdę dobrze. Włosy są wizualnie wygładzone, w dotyku są trochę miększe niż zwykle. Wyglądają na dużo zdrowsze. Ta odżywka dorównuje takim, które są przeznaczone dla włosów suchych i zniszczonych. Mi się dobrze sprawdza, więc dla włosów normalnych to chyba będzie ideał.
  • 23 lutego 2020 o 4:10
    Dobry produkt
    Serdecznie polecam. Używałam tego produktu na kilka sposobów - do zemulgowania oleju przy metodzie OMO, jak również "standardowo" - jako odżywka po myciu i za każdym razem produkt sprawdzał się świetnie. Włosy po użyciu tego kosmetyku są wyraźnie gładsze, bardziej nawilżone, wyglądają na zdrowsze. Jedynym minusem jest mało praktyczne opakowanie, które utrudnia zużycie odżywki do końca i słabo sprawdza się w podróży i niezbyt dobra wydajność, ale jakość samego produktu jest naprawdę dobra. Nie wiem, czy kupię ją ponownie, bo znalazłam kilka odżywek, które dają u mnie prawdziwy efekt "wow" i są lepiej dostępne, ale na pewno warto spróbować.
    Zalety:
    • niezły skład
    • działanie
    • wielofunkcyjność (sprawdziła się zarówno do mycia włosów kręconych, jak i do "standardowego odżywienia")
    Wady: