Szampony do włosów

Syoss Pure Volume, Szampon micelarny do włosów cienkich

Nasi użytkownicy zostawili 146 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 września 2024 o 9:40
    Dobry codzienny szampon
    Dobry szampon na co dzień. Nie zauważyłam niestety żeby jakkolwiek zwiększał objętość u nasady, ale też nie spodziewam się cudów przy niskoporowatych włosach, w dodatku z mocno przetłuszczającą się skórą głowy. Oczyszcza dokładnie, ma ładny, typowo kosmetyczny zapach, trochę jak produkty w salonach fryzjerskich. Pieni się świetnie, więc jest bardzo wydajny. Używałam go w prawie 2x mniejszej ilości niż większości szamponów, bo piana jest gęsta, mocno napompowana, nie znika w trakcie masowania głowy.
    Zalety:
    • wydajność, cena
    Kas95
    18 stycznia 2024 o 0:02
    Świetna lekkość
    Szampon syoss jest moim stałym bywalcem w pielęgnacji. Nadaje włosom objętości i pozostawia je wygładzone. U mnie radzi sobie nieźle z łupieżem. Myślę że dzięki temu że jest mocno oczyszczający.
  • 13 marca 2023 o 8:46
    Dobry szampon w przystępnej cenie
    Szampon bardzo fajny a widoczne efekty już po paru myciach. Produkt bardzo dobrze się pieni oraz domywa włosy a po ich wysuszeniu są lśniące i lejące, efekt objętości również widoczny na + Zapach również przyjemny bardzo delikatny ale wyczuwalny.
  • 11 grudnia 2022 o 11:19
    Gdzie ta lekkość?
    Szampon kupiłam zachęcona dobrymi opiniami, dodatkowo seria Keratin zrobiła na mnie dobre wrażenie więc tym razem postanowiłam przetestować szampon z serii Pure Volume. Akurat brakowało mi takiego "mocniejszego" szamponu. Plastikowa butelka prezentuje się ładnie, przez błękitny kolor od razu kojarzy się ze świeżością i lekkością, minimalna szata graficzna typowa dla produktów Syoss. Konsystencja lejącą, nie ma problemu z wydobyciem produktu. Muszę jednak przyznać, że czuję się bardzo rozczarowana jego działaniem. Moje włosy są cienkie, zdecydowanie brakuje im objętości i szybko się przetłuszczają. Szampon powinien być dla nich idealny ale niestety nie jest. Nie przedłuża świeżości, nie unosi u nasady a co najgorsze- włosy szybciej się przetłuszczają. Myję włosy codziennie i pod koniec dnia wyglądają bardzo słabo. Plusami dla mnie są: - piękny, świeży i lekki zapach - konsystencja szamponu, dobrze się pieni i jest mega wydajny Czym są te plusy wobec jego słabego działania? Mnie ten szampon w ogólne nie przekonuje do ponownego kupienia.
  • 26 września 2022 o 9:36
    Dobry, mocno oczyszczający
    Szamponu używam gdy zależy mi na mocniejszym oczyszczeniu skóry głowy. Całkiem nieźle spełnia swoje zadanie. Dobrze się pieni, domywa resztki kosmetyki oraz sebum. Włosy są uniesione przez co objętość wydaje się większa. Codziennie raczej bym nie używała ze względu na mocne środki myjące, które przy częstym używaniu podrażniają mi skórę ale co kilka myć jest ok. Jest wydajny, w przystępnej cenie. Ma mocny, trochę sztuczny zapach który nie do końca mi się podoba.
    Zalety:
    • mocne oczyszczanie
    Wady:
    • mocny zapach
    Drogeria Natura