Kremy na noc

Nivea Hyaluron Cellular Filler "Widoczne Ujędrnienie", Krem przeciwzmarszczkowy ujędrniający na noc

• 27 kwietnia 2023 o 6:37
    Skuteczny krem
    Krem otrzymałam w prezencie. Opakowanie standardowe typu słoiczek, a sam produkt pięknie przyjemnie pachnie - to już chyba standard dla marki NIVEA. Krem ma konkretną konsystencję ale też nie jakaś jak masło twarda. W miarę dobrze się rozprowadza - nie tworzy smug. Krem szybko się wchłania, ale pozostawia tłusty film na cerze - mnie osobiście w wersji na noc to nie przeszkadza - zdecydowanie wolę konkretne kremy na noc. Po regularnym stosowaniu widać efekty odżywiania, nawilżenia oraz poprawienia jędrności skóry. Dla mnie jest bardzo dobry krem. Produkt wydajny i można kupić w cenie promocyjnej.
  • 4 lutego 2021 o 16:53
    świetny produkt
    Kremu Nivea uzywam od niedawna na noc. . Jestem zadowolona bo ładnie wchłania sie w skóre, ujędrnia - moja cera jest jakby ładniejsza, wygładzona i ujędrniona.Pozatym zauwazyłam ze swietnie działa na zmarszki, wygładza je i redukuje.
    Zalety:
    • konsystencja, działanie
  • 4 stycznia 2021 o 18:56
    Komfort stosowania
    Krem w dotyku dość treściwy i ciężki jednak nie obciąża skóry. Wchłania się trochę wolno ale krem na noc nie musi wchłaniać się szybko. Opakowanie jest wygodne i poręczne.
    julitax
    16 grudnia 2020 o 13:21
    Oczewiwania spełnione.
    Nivea, Hyaluron Cellular Filler "Widoczne Ujędrnienie", Krem przeciwzmarszczkowy ujędrniający na noc jak na produkt tego typu ma treściwą konsystencję, która bardzo dobrze się wchłania, pozwalając skórze podczas snu się zregenerować.Rano cera odżywiona, skóra napięta i zregenerowana.
  • 13 grudnia 2020 o 22:37
    Krem Nivea Cellular Filler na noc
    Krem Nivea Cellular Filler na noc pracuje kiedy ja śpię, odbudowuje komórki skóry stymulując je do produkcji kolagenu i kwasu hialuronowego. Daje poczucie świeżej i nawilżonej skóry. Zmniejsza widoczne marszczki i przeciwdziała procesowi powstawania nowych. Krem delikatnie się wchłania w skórę i stanowi barierę ochronną.

Zobacz także inne Kremy na noc