Serum do twarzy

Equilibra Aloesowe przeciwzmarszczkowe serum do twarzy

Equilibra Aloesowe Przeciwstarzeniowe serum 30 ml
e-ZikoApteka.pl
Equilibra Aloesowe serum przeciwstarzeniowe do twarzy z kwasem hialuronowym, 30 ml
Equilibra Aloesowe Serum Przeciwzmarszczkowe 30ml

• 21 marca 2024 o 15:42
    Nie dla wrażliwej cery.
    Niestety podrażnia cerę wrażliwą. Po chwili od nałożenia delikatnie szczypie mnie twarz. Może przez ten Aroma wysoko w składzie. Nie wiadomo po co. I niepotrzebny waniliowy zapach, mdły. Za mało nawilża. I tak na niego trzeba krem nawilżający, bo to serum samo z siebie ściąga twarz, mimo, że daję go zawsze na tonik. Niestety muszę zużyć do szyi lub do rąk.
  • 29 września 2023 o 12:22
    Cudowne serum
    Serum naprawdę pięknie pachnie. Świetnie wygładza, ujędrnia i redukuje zmarszczki. Składa się w 93% ze składników naturalnych za to ogromny plus! Jest bardzo wydajne, posiada lekką konsystencję i dobrze się wchłania. Nie klei się
  • 18 maja 2023 o 16:42
    Moje sekretne narzędzie przeciwzmarszczkowe
    Serum zawiera aloes, naturalny składnik znany ze swoich właściwości przeciwzmarszczkowych i nawilżających. Po zaledwie kilku tygodniach regularnego stosowania serum, zauważyłam znaczną poprawę w wyglądzie mojej skóry. Moje zmarszczki stały się mniej widoczne, a skóra była nawilżona i miękka w dotyku. Konsystencja serum jest lekka i dobrze się wchłania, nie pozostawiając tłustej lub lepkiej warstwy na skórze. Jest to dla mnie istotne, ponieważ lubię używać serum zarówno rano, jak i wieczorem przed nałożeniem kremu nawilżającego. Equilibra dobrze się sprawdza jako baza pod makijaż, ponieważ nie roluje się ani nie zatyka porów. Opakowanie serum jest również praktyczne i higieniczne. Ma pomysłowy aplikator pompkę, która umożliwia łatwe i precyzyjne dawkowanie produktu. Dodatkowo, butelka jest przeźroczysta, co pozwala mi kontrolować ilość pozostałego serum.
  • 1 lutego 2023 o 20:16
    Zadziałał na skutki mojej zabawy z moim słodkim Avatarem (króliczkiem), ale nie przeciwzmarszczkowo
    Jako posiadaczka cery mieszanej, w produktach pielęgnacyjnych szukam odżywienia, regeneracji, i ze względu na coraz starszy pesel również ujędrnienia. Producent obiecuje nam: -działanie przeciw zmarszczkom i oznakom starzenia, dzięki naturalnym składnikom zawartym w formule w połączeniu z synergistyczną mieszanką kwasu hialuronowego - nawilżenie, ukojenie i ochronę skóry twarzy, dzięki zawartości 50% żelu aloesowego. W składzie znajdziemy: - Kwas hialuronowy o wysokiej masie cząsteczkowej: działa wygładzająco na powierzchnię - Kwas hialuronowy o średniej masie cząsteczkowej: zapewnia wsparcie środkowym partiom skóry właściwej - Kwas hialuronowy o niskiej masie cząsteczkowej: działa głębiej dzięki integracji funkcji kolagenu - Olej z pestek winogron: emolient - Olej ryżowy: odżywia - Aloes Equilibra®, zawarty w dużych ilościach (50%), nawilża i chroni skórę twarzy Serum zamknięte jest w zielonej buteleczce, wyposażonej w wygodną pompkę, która dozuje odpowiednią ilość produktu w sposób higieniczny. Pojemność 30ml Posiada delikatny zapach, który nie podrażnia i nie wywołuje łzawienia oczu. Konsystencja jest przyjemna, lekka, kremowa. Bardzo łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Jest to dużym plusem, ponieważ z powodzeniem możemy stosować serum pod makijaż. Tak zastosowane, nie robi krzywdy podkładowi. Nie roluje się, nie waży. Również dobrze dogaduje się z innymi kremami. Najlepsze efekty zauważyłam jak używałam na noc, napewno spowodowane to było tym, że jako bazę stosowałam nieregularnie. Twarz była odżywiona, nawilżona, miękka w dotyku. Stosowałam 2 miesiące, zawsze daje sobie tyle czasu na pełne przetestowanie, i stwierdzam, że spektakularnych efektów ujędrniających tu nie ma. Twarz była odpowiednio nawilżona, co dawało złudny efekt ujędrnienia. Jedyne czego się pozbyłam podczas testowania tego produktu, to skutków mojej zabawy z moim uszatkiem, który ugryzł mnie w brodę, a co sobie żałować... Miałam ranę dość zagojoną, ale była intensywnie czerwona. Zniknęła po 2ch tygodniach stosowania tego serum Reasumując, jedyne co na pewno zauważyłam to długotrwałe nawilżenie, ukojenie, regeneracja skóry. Działania ujędrniającego tu nie znajdziemy.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • ukojenie
    • regeneracja
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia tłustej warstwy
    Wady:
    • brak wygładzenia
    MagFifi
    9 stycznia 2023 o 18:54
    Dobra dawka nawilżenia
    Serum do twarzy o lekkiej konsystencji i kojącym działaniu to zdecydowanie udało się marce equilibra "aloesowe przeciwstarzeniowe serum z kwasem hialuronowym", idealnie wpisało się w moją pielęgnację. Formula zawiera różnocząsteczkowy kwas hialuronowy, który ma za zadanie wniknąć do wszystkich warstw skóry i tak jest faktycznie. Po zastosowaniu go czuję że skóra jest turbo i dogłębnie nawilżona przez długi czas, nawet nie nakładając na nie krem. Zawiera aloes w ilości 50% oraz olej z pestek winogron i olej ryżowy. Serum oprócz doskonałego nawilżenia, szybko koi skórę w miejscach gdzie jest podrażniona. Konsystencja jest delikatnie kremowa, bardzo lekka, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Serum koi wszelkie podrażnienia i ściągniętą skórę, dogłębnie nawilżając. Widocznie regeneruje i dodaje cerze blasku. Ma działanie przeciwzmarszczkowe więc jak najbardziej na plus, boblepiejnzapobiegac niż sięgać po drastyczne środki. Choć nie zauważyłam różnicy w już istniejących zmarszczkach. Sprawdzi się na noc i na dzień jako baza pod makijaż. Do tego śliczne opakowanie z pompką ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości. Ja aloes uwielbiam w kosmetykach i bardzo polecam
    Zalety:
    • Koi
    • Nawilża
    • Chroni skórę
    • Dodaje jej blasku
    • Niweluje szorstkość
    • Wygładza
    • Wydajne
    • Cena ok