Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bielenda Vege detox, Normalizujący żel do mycia twarzy `Jarmuż & burak + prebiotyk`

• 4 lutego 2023 o 23:02
    Dobry do cery mieszanej
    Do cery mieszanej. Zawiera ekstrakt z jarmużu, korzenia buraka oraz wzmacniający prebiotyk z pochodną kwasu azelainowego cokolwiek to znaczy to przyznaję, że skóra twarzy jest odświeżona, oczyszczona, brak uczucia ściągnięcia. Żel w wygodnej butelce z pompką. Przyjemny zapach i dość gęsta konsystencja co powoduje że jest wydajny. Nie zauważyłam reakcji alergicznych.
    Zalety:
    • produkt vege
    • oczyszczanie
  • 3 października 2022 o 21:56
    Dobry żel
    Żel dobrze domywa twarz, a jednocześnie jej nie wysusza. Ma gęstą konsystencję, ale rozprowadza się bez żadnych problemów. Dzięki temu starcza na dość długo. Największą zaletą dla mnie jest obłędny zapach - roślinny i świeży. Dodatkowo ma świetne opakowanie z pompką, które jest wygodne i pozwala zużyć produkt do końca. Nie jestem w stanie stwierdzić czy normalizuje i wspomaga redukcję niedoskonałości, raczej nie zauważyłam większych zmian w tej kwestii.
    Zalety:
    • zapach!
  • 27 lutego 2021 o 11:20
    Bielenda Vege detox
    Żel od bielendy całkiem fajnie oczyszcza skórę. Przyjemny zapach, wydajny, nie mam efektu ściągniętej i wysuszonej twarzy po użyciu. Ja używam ze szczoteczką foreo i tutaj ze względu na mocno żelową "gęstą" konsystencję po użyciu zostają pozostałości żelu na szczoteczce, trzeba dokładnie umyć szczoteczkę po użyciu. Żel nie pieczę mnie w oczy, a wiem, że u niektórych osób się to zdarzało. Jednak nie zawsze radzi sobie z całkowitym zmyciem podkładu, ale ostatnio rzadko używam podkładu, więc dla mnie to nie jest duży problem. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie wywarł na mnie ten żel.
    • Oczyszczenie
    • Brak efektu ściągnięcia
    • Wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • Przy użyciu ze szczoteczką, trzeba bardzo dokładnie ją oczyszczać, bo pozostają resztki produktu
    • Nie do końca radzi sobie ze zmyciem podkładu
  • 5 stycznia 2021 o 20:08
    Idealny dla tłustej skóry
    Bardzo lubię żele, które idealnie domywają mi skórę i nie podrażniają. Ten zmywa mi cały makijaż bez problemu! Ma bardzo dobrą cenę a jest gęsty, przy czym wydajny! Polecam spróbować
  • 4 stycznia 2021 o 12:32
    Bardzo fajny produkt
    Żel kupiłam ponieważ szukałam czegoś do szybkiego mycia twarzy wraz z demakijażem. Poleciła mi go Pani w drogerii i się skusiłam. Myślę, że był to dobry wybór. Ogólnie fajny żel, który dość dobrze oczyszcza cerę zostawiając ją świeżą i elastyczną. Nie podrażnił mnie ani nie uczulił lecz wiadomo, iż jest to kwestia indywidualna. Buzia po myciu jest minimalnie ściągnięta i wymaga kremu. Bardzo lekki produkt, który robi to co ma za zadanie ale bez wielkiego efektu wow. Zapach bardzo ładny, a wydajność też w porządku.