Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Dermedic Normacne Preventi, Antibacterial Foaming Gel Antybakteryjny żel do mycia (nowa wersja)

Dermedic Normacne Preventi Antybakteryjny Żel do Mycia Twarzy 500ml
Apteka Polska APTE.PL
Dermedic Dermedic Normacne Żel Do Twarzy Cera Tłusta 500ML
Dermedic Normacne

• 29 stycznia 2025 o 16:34
    średnio, przeciętnie, nijako
    Bardzo ciężko ocenia mi się takie kosmetyki, bo jest to produkt z takiego gatunku, że jest po prostu żaden, nijaki, przeciętny. Krzywdy mi w sumie nie zrobił, ale jakoś specjalnie też nie zdziałał cudów. Wady: - za rzadka konsystencja - brak zapachu - bez jakiegoś efektu jeśli chodzi o oczyszczanie skóry twarzy Zalety: -duża pojemność -cena -dobrze się pieni -nie zrobił krzywdy
  • 11 grudnia 2024 o 21:04
    Wydajny, i to tyle
    Kupiłam ten żel w aptece, z myślą o mojej skórze trądzikowej, wrażliwej, suchej, z przebarwieniami. Liczyłam na zdredukowanie trądziku, sebum, minimalne efekty. Niestety - jedyny plus, jest bardzo wydajny, kupiłam butelkę bodajże 500ml i starczyła na ponad rok, z tym, że w trakcie używania tego, kupiłam tańszy i stosunkowo lepszy jakościowo żel. Oczyszcza, więc robi to co masę innych żeli ale gdyby to był jedyny aspekt, który zadecydował o kupnie, to kupiłabym oczywiście inny. Zdecydowanie po prostu nie dla mojej cery.
    mm2991
    21 sierpnia 2024 o 9:34
    Super
    Żel znajduję się w plastikowej butelce z aplikatorem w postaci pompki - zdecydowanie dobrej jakości, nie zacina się przez cały okres użytkowania. Butelka jest przezroczysta dzięki czemu łatwo można kontrolować zużycie produktu. Żel ma konsystencję idealną nie zbyt zbitą ani nie lejącą się, charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Łatwo się rozprowadza po cerze i dobrze oczyszcza - nie powodując podrażnia skóry ani oczu. Jeśli chodzi o demakijaż ja żelów do oczyszczania używam po zastosowaniu płynu Micelarnego - akurat wolę tego typu sposób na usuwanie makijażu a następnie stosuję żel do oczyszczania pozostałości. Żel bardzo dobrze oczyszcza i zapewnia mat - w okresie letnim moja skóra ma tendencję do święcenia więc sprawdza się idealnie. Produkt wydajny.
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 kwietnia 2024 o 13:25
    Nie za tą cenę, bardzo średni
    Co prawa, żel ten świetnie oczyszcza. Tu się zgodzę, nie przesusza, cera jest oczyszczona. Ja mam cerę suchą, problematyczna, wrażliwą. Na pewno ten żel jest do cery wrażliwej - nie uczula, nie piecze. Kupiłam jednak z myślą redukcji trądziku, poprawy cery. Nic takiego nie uzyskałam, a żel się za niedługo kończy, a kupiłam ten największy, bo 500ml. Ogromnym plusem jest wydajność, zaraz będzie rok jak go mam. Ale używam rok i niestety oprócz oczyszczenia, nic innego nie uzyskałam, bardzo szkoda, ale trudno. Po prostu nie kupię ponownie i skusze się na inny do tego typu problemów.
  • 17 marca 2024 o 22:45
    Bardzo dobry żel
    Jestem bardzo zadowolona. Żel bardzo dobrze oczyszcza twarz i zmywa resztki makijażu. Nie powoduje podrażnień (mam wrażliwą skórę), nie wysusza , nie zapycha i nie pogarsza stanu cery. Podoba mi się jego delikatny zapach- świeży, orzeźwiający. Wygodnie się go używa- pompka się nie zacina. Jest bardzo wydajny.