WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

BIOnly Szampon do włosów normalnych

5 na 51 opinię

• 13 kwietnia 2019 o 13:26
    Ratunek dla zniszczonych końcówek
    Produkt nie zawiera ciężkich, obciążających włosy składników dzięki temu mogę stosować go nawet codziennie. Włosy są nawilżone, lejące i lśniące, nie wymagają odżywki. Jednak mimo tego ją nakładam, gdyż mam włosy skłonne do przesuszania. Jest to jedyny szampon, który odżywia moje włosy od cebulek aż po same końce. Końcówki po kilku zastosowaniach produktu są wygładzone, nawilżone, łuski są zamknięte i mam wrażenie, że rozdwojone włoski są niewidoczne. Produkt posiada bardzo ładny zapach, jest on lekko ziołowy. W opakowaniu pachnie delikatniej, a jego zapach nasila się po kontakcie z ciepłą wodą. Konsystencja jest gęstsza ale nadal lejąca, wystarczy niewielka ilość produktu by umyć włosy o długości do pasa. Na początku przygody z tym szamponem nakładałam go więcej, w ilości jak przy wcześniejszych szamponach jednak nie jest to konieczne. Produkt pieni się bardzo dobrze, nawet przy niewielkiej ilości. Zdecydowanie jest on wart swojej ceny, przez wydajność. Wystarcza na długi czas, a dla osób z krótkimi włosami myślę, że możliwe jest nawet ponad pół roku stosowania. Kolor szamponu jest lekko zielony, przeźroczysty. Naturalne składniki, kolor i zapach powodują, że jest to dla mnie na chwilę obecną produkt nr jeden. Na pewno sprawdzę inne kosmetyki tej marki. Opakowanie jest eleganckie, wytłaczane, minimalistyczne i pięknie prezentuje się na półce w łazience. Sama butelka jest elastyczna i produkt można w łatwy sposób wykończyć do końca. Szampon otwiera się po naciśnięciu, nie ma konieczności odkręcania dzięki temu jego stosowanie jest szybsze, zwłaszcza pod prysznicem.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • skład,
    • cena,
    • zapach,
    • działanie,
    • wydajność,
    • zapach,
    • nie obciąża włosów.
    Wady:
    • Nie zauważyłam negatywów.