Odżywki do włosów

Artego Easy Care, T Dream K-Fluid Keratynowy fluid odbudowujący (nowa wersja)

• 3 stycznia 2022 o 20:25
    Skuteczna regeneracja ale nie na długo
    Lubię go ale nie jest to regeneracja szał, raczej mocne odżywianie ale nie spektakularnie długie. Przez jakieś dwa tygodnie lepiej rozczesuje mi się włosy, są wygładzone, jednak tracą objętość. Fluid prostuje włosy, tzn ciężko o fale po regeneracji bo włosy się prostują. Zapach piękny, aplikacja niezwykle łatwa, produkt dobrze działa na dłonie. Włosy po regeneracji dłuuuugo pachną.
  • 3 stycznia 2022 o 10:24
    Lekka regeneracja
    Używam od wielu lat i mam już wystarczającą wiedzę aby ocenić produkt. A więc jest to raczej pielęgnacyjny gadżet. Proces jest bardzo przyjemny, ładny zapach, dobre działanie na dłonie. Po zabiegu produktami serii Artego dream: szampon oczyszczający, keratyna, maska - włosy przez jakiś czas lepiej się rozczesują ale są oklapnięte, pozbawione objętości. Moja mama która robi sobie trwałą ondulację po mojej regeneracji straciła skręt. Ale przy moich delikatnych falach bez zmian. Nie używam dedykowanych kosmetyków po regeneracji Artego dream, ale słyszałam że są mało skuteczne.
  • 20 lutego 2019 o 22:41
    Mój hit!
    K-fluid jest to profesjonalny produkt fryzjerski, używałam go pracując jako fryzjerka, zgodnie z zaleceniami producenta i efekt był świetny. Sama też go mam w domu, ale używam trochę inaczej niż zaleca producent, bo najczęściej nie mam czasu na cały zabieg, który trwa dosyć długo i jest pracochłonny. Ja używam go zazwyczaj jak zwykłą odżywkę do spłukiwania, jak mam czas to nakładam jeszcze folię i ręcznik i zostawiam na ile się da i nakładam jeszcze niewielką ilość przed modelowaniem nie spłukując. Efekt jest super, włosy są miłe w dotyku, odżywione, odbudowane, nie puszą się, zniszczone końcówki wyglądają zdecydowanie lepiej. Produkt nie obciąża włosów i jest bardzo wydajny, ma dosyć rzadką konsystencję i piękny, intensywny zapach, który dosyć długo utrzymuje się na włosach. Pięknie podkreśla kolor, w moim przypadku jest to blond. Polecam gorąco!
    Zalety:
    • efekt działania
    Wady:
    • trochę za rzadka konsystencja