Rozświetlacze

Fridge GB Glow & Beauty Naturalny rozświetlacz w kremie

• 15 lutego 2025 o 14:52
    Mój ulubieniec
    Rozświetlacz w kremie Glow & Beauty marki Fridge to absolutny hit, który na stałe zagościł w mojej kosmetyczce! Choć początkowo byłam nieco sceptyczna, patrząc na moje dotychczasowe zbiory kosmetyków, to ten produkt zaskoczył mnie swoim efektem i jakością. Opakowanie rozświetlacza jest urocze i eleganckie – mały, szklany słoiczek z kryształową zawieszką nadaje mu wyjątkowego charakteru. Aplikacja jest prosta i przyjemna, wystarczy delikatnie wklepać produkt opuszkami palców lub użyć pędzelka. Kosmetyk ma naturalną, unikalną formułę, zawierającą masło mango, olej kokosowy i wosk pszczeli, co sprawia, że nie tylko pielęgnuje skórę, ale też zapewnia jej zdrowy wygląd. Efekt, który daje rozświetlacz, to prawdziwa magia. Produkt nie zawiera drobinek, dzięki czemu nie tworzy efektu brokatu, a raczej efekt mokrej tafli, który wygląda naturalnie i promiennie. Cera zyskuje piękny blask, a skóra wygląda na zdrową, wypoczętą i świeżą. Efekt glass skin jest jak najbardziej osiągalny! Co ważne, efekt można stopniować – od delikatnego, subtelnego blasku po intensywniejszy, który przyciąga wzrok. Trwałość tego rozświetlacza jest imponująca. Używam go na kości policzkowe, łuk kupidyna, a także mieszam z kremem, aby nadać skórze lekkiego blasku. Kosmetyk nie ściera się i utrzymuje przez cały dzień. Dodatkowo świetnie współpracuje z podkładem, nie wpływając negatywnie na trwałość makijażu. Mimo wyższej ceny, uważam, że produkt jest wart swojej wartości – naturalny skład, długotrwały efekt i piękny wygląd na skórze sprawiają, że to rozświetlacz, który na pewno będę stosować regularnie. Jeśli szukacie kosmetyku, który nada cerze promienności i blasku, Glow & Beauty to zdecydowanie dobry wybór!
  • 5 kwietnia 2023 o 13:36
    Kocham miłością dozgonną
    Do niedawna nie słyszałam nawet o marce Fridge. Ten rozświetlacz zakupiłam pod wpływem impulsu , bo zobaczyłam go na filmiku u jakieś dziewczyny, która pokazywała swój makijaż. Potem byłam nawet trochę zła na siebie, że zamówiłam go tak szybko, mając w domu cały komplet różnej maści rozświetlaczy do twarzy, Ale szybko mi przeszło! To co ten kosmetyk robi na twarzy- to istna magia, po prostu bajka, efekt wow! Pierwsze wrażenie po otworzeniu paczki- zachwyt nad opakowaniem, kosmetyk zamknięty jest w małym słoiczku, no i ten uroczy, wiszący kryształek ;-) Po odkręceniu słoiczka zachwyt odrobinę zmalał bo poczułam zapach tego rozświetalacza. Nie wiem dlaczego, ale na początku mnie lekko odrzucił. Potem chyba nos się przyzwyczaił, no i ten efekt wart wszystkiego :-) No cóż, nie każdy lubi typowo roślinny/różany zapach, a ten kosmetyk właśnie taki ma. Nie mniej jednak, jego wszystkie zalety rekompensują mi tą małą niedogodność, więc przymykam na nią oko.
    Zalety:
    • urocze, kobiece opakowanie produktu
    • naturalny skład
    • nie uczula
    • nie posiada widocznych drobin
    • daje efekt glass skin, piękna tafla, która cudownie odbija światło
    • efekt blasku można stopniować, od delikatnego po naprawdę rzucający się w oczy
    • dobrze łączy się innymi kosmetykami o kremowej formule
    • łatwo się go nakłada ( u mnie palce lub gąbeczka)
    • długo utrzymuje się na skórze
    Wady:
    • zapach, który mi osobiście nie przypadł do gustu
    • wysoka cena ( ale tutaj idzie w parze z jakością)
  • 30 stycznia 2023 o 11:36
    Zauroczył mnie od pierwszego użycia
    Naturalny rozświetlacz w kremie Glow & Beauty marki Fridge to mój sposób na piękny, promienny i zdrowy wygląd każdego dnia. Jeżeli mowa o jego opakowaniu, to prześliczny, szklany słoiczek ze srebrną zakrętką oraz kryształową zawieszką. Bardzo wygodnie aplikuje się z niego kosmetyk na skórę - wystarczy opuszek palca lub pędzelek. Rozświetlacz ma naturalną, unikalną formułę. W jego składzie wyróżnić możemy: masło mango, olej kokosowy, wosk pszczeli, naturalny emolient pozyskiwany z olejku rycynowego i rzepakowego. A dzięki zawartości olejku eterycznego z róży damasceńskiej, ma subtelny, różany zapach. Kosmetyk ma postać delikatnego, połyskliwego masełka. Drobinki są delikatne i tworzą na skórze efekt płynnej tafli - bez widocznego brokatu, którego bardzo unikam w tego typu produktach. Rozświetlacz świetnie rozprowadza się na skórze. Dobrze współpracuje z podkładem, nie wpływa na trwałość makijażu w ciągu dnia. Jest naprawdę bardzo trwały i pozostaje na skórze przez wiele godzin. Rozświetlacz zauroczył mnie od pierwszego użycia! Jest naprawdę świetnym kosmetykiem, który wyróżnia się rewelacyjną trwałością. Pięknie wygląda na skórze, nadając jej promienności i naturalnego blasku. Rozpromienia i rozświetla, maskując zmęczenie. Cera wygląda bardzo świeżo, zdrowo i rześko. Efekt glass skin? Proszę bardzo, dla tego cudaka nie ma rzeczy niemożliwych. Ja aplikuję go przede wszystkim na kości policzkowe oraz łuk kupidyna, ale tak naprawdę możliwości są nieograniczone - można stosować go zarówno do podkreślenia twarzy, jak i ciała. Co bardzo ważne, efekt można budować. I to mi się w nim szalenie podoba. Szczerze polecam jego zakup - nie zawiedziecie się. I choć cena jest dość wysoka, to naprawdę warto. Ja na pewno kupię ponownie.
  • 3 sierpnia 2022 o 17:13
    Zniechęcający zapach
    Dziwny był ten rozświetlacz. Miał dłuższą datę przydatności niż pozostałe kosmetyki tej marki. Jest dosyć wydajny. Jednak zapach jest chyba jakąś pomyłką, naprawdę pachnie on jak ogórki kiszone. Dosłownie. Stąd nie używało się go zbyt przyjemnie. Efekt dawał ładny, naturalny. Szybko się go nakładało, nawet nałożony palcami dobrze wyglądał.
  • 14 czerwca 2022 o 13:52
    Świetne glow
    Rozświetlacz w kremie. Zawiera mieszankę 3 pigmentów . Dopasowuje się do każdej karnacji. Nadaje skórze piękny , świetlisty wygląd i efekt mokrej tafli. Fajnie się go aplikuje na kości policzkowe. W składzie zawiera masło mango, wosk pszczeli, olej kokosowy, naturalne emolienty pozyskiwane z oleju rzepakowego i rycynowego i olejek z róży damasceńskiej. Ja go nakładam właśnie na kości policzkowe na podkład oraz solo mieszam z kremem nadając skórze lekkiego blasku. Jest trwały, nie ściera się. Błyszczy przez cały dzień. Mega polecam. Wygląda przepięknie