Olejki do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Magiczna Moc Olejków, Lekki eliksir odżywczy z olejkiem kokosowym do włosów normalnych lub suchych

• 1 lipca 2020 o 14:12
    L`Oreal Paris, Elseve, Magiczna Moc Olejków, Eliksir odżywczy `Olejek kokosowy
    Używałam nieraz. Zawsze na mokre włosy. Głównie na końcówki i troch e powyżej. Ułatwia rozczesywanie. Jego konsystencja, jak to olej, tłustawy. Aczkolwiek nie powoduje, że włosy są tłuste. Nadaje włosom blasku i powoduje miękkość. Polecam!
    Zalety:
    • Olejek jest tłusty, a nie tłuści włosów.
    Wady:
    • Mała buteleczka.
  • 30 kwietnia 2020 o 21:39
    Niezachwycił
    Zakupiłam produkt zachęcona opiniami blogerek, niestety u mnie się nie sprawdził. Mam naturalne, cienkie, blond włosy, które potrzebują nawilżenia. Po opisie produktu, wszystko spełnia oczekiwania. Produkt znajduje się w pomarańczowej, plastikowej butelce, przez który widać zużycie produktu, czytelny opis na etykiecie. Sam olejek jest dość gęsty i ładnie pachnący. Po zużyciu produktu w całości, zauważyłam że moje włosy są w gorszej kondycji, wyglądały na przetłuszczone, ciężkie, trudne do rozczesania, zauważyłam tendencję do puszenia. Długo dochodziłam do kondycji włosów sprzed użytkowania tego produktu. Szkoda. ZALETY: +cena WADY: -przetłuszcza -ciężko się spłukuje -brak efektu -skład -brak odżywiania -efekt końcowy-dramat -włosy ciężkie do rozczesania -wywołuje swędzenie skóry głowy -włosy po nim są ciężkie do ułożenia -włosy wyglądają na zniszczone -SLS -obciąża
    Voodooo
    22 stycznia 2020 o 18:23
    Najlepszy !
    Ten olejek do włosów to najlepszy produkt jaki kiedykolwiek miałam. Zapach jest cudowny, mocno kokosowy. Bardzo długo utrzymuje się na włosach. Opakowanie bardzo wygodne, pompka ułatwia aplikacje. Zabieram go zawsze na wyjazdy ponieważ pompka posiada narzędzie do blokowania aby olejek nie wylewał się przez przypadek. To co olejek robi z moimi włosami to jest jakaś bajka. Nakładam zawsze tak z 4-5 pompki na wilgotne włosy. Dzięki niemu bez problemu jestem w stanie rozczesać włosy bez szarpania. Mam włosy bardzo suche i kręcone. Olejek świetnie działa na problem puszenia się. Ujarzmia moje kosmyki, które i tak żyją własnym życiem i każdy układa się w inna stronę. Włosy wyglądają lepiej i są bardziej lśniące. Do tego ta wydajność. Starczył mi na 10 miesięcy !
  • 13 stycznia 2020 o 12:18
    Super zapach, rewelacyjne działanie
    To druga odsłona mojego ulubionego eliksiru do włosów od Elseve, tym razem z pięknym kokosowym zapachem! Używam go na przemian z jego klasyczną wersją już ponad rok, bo działa na włosach cuda i sprawia, że wyglądają pięknie każdego dnia. Przede wszystkim eliksir wygładza i zmiękcza końcówki włosów, nawet te najbardziej suche. Przy regularnym stosowaniu widać poprawę ich wyglądu, bo kosmetyk działa na nie ochronnie, przy codziennym stosowaniu coraz mniej widoczne jest ich przesuszenie. Chroni włosy podczas suszenia. Włosy się nie elektryzują, są gładkie, miękkie, pięknie pachną, są sypkie i lekkie. Produktu używam na mokre włosy zaraz po ich umyciu, dzięki czemu znacząco ułatwia rozczesywanie, a włosy po wyschnięciu są gładkie i zadbane, ale nie obciążone. Konsystencja jest lejąca i łatwa do rozprowadzenia na włosach. Formuła jest lekko tłusta, ale użyta na mokre lub wilgotne włosy nie pozostawia tłustego efektu. Do jednego użycia wystarczają mi 1-2 pompki, dozowanie jest wygodne, butelka nieduża i praktyczna, łatwa do zabrania w podróż. Zapach jest przyjemny i bardzo delikatny!
    Zalety:
    • dobra cena, nie pozostawia ciężkości i tłustego efektu, włosy są miękkie, lśniące i łatwe w rozczesywaniu
    Drogeria Super-Pharm
  • 27 marca 2019 o 16:28
    Hmm...
    Ten produkt jest dobry...doraźnie. Mam wrażenie, że przy dłuższym stosowaniu trochę wysusza. Sprawdza się do ujarzmiania kręconych włosów, kiedy akurat te stwierdzą, że z kooperacji nici. Olejek pachnie ok i jest łatwy w nakładaniu. Pomaga też w rozczesywaniu niesfornych włosów po kąpieli.
    • Przystępna cena
    • Łatwy w aplikacji
    Wady:
    • Trochę wysusza przy częstym stosowaniu