Preparaty punktowe

Nature Queen Olejek eteryczny eukaliptusowy

• 25 września 2023 o 20:34
    Rewelacyjny
    Olejek i przepięknym zapachu, który długo się utrzymuje i jest bardzo intensywny. Wystarczą 3-4 krople i lepiej nie przesadzać z ilością. Obawiałam się olejku z drogerii w tej cenie ale okazał się fantastyczny. Wspaniale pomaga udroznic zatkany nos jeśli skropimy nim np ręcznik w sypialni. Pomaga w przeziębieniu. Poza tym działa na mnie kojąco i daje uczucie świeżości. Nie stosowałam go w inny sposób, np na skórę więc tu się nie wypowiem czy działa.
    Ewix01
    4 stycznia 2021 o 13:11
    Świetny!!
    Olejek zakupiłam ponieważ ma oddziaływać na trądzik i zmiany skórne. Ponieważ mam w bardzo złym stanie plecy szukałam czegoś co umili mi kąpiele a przy okazji pomoże gdyż sama nie dam rady nakładać sobie maści czy kremów na całą powierzchnię moich pleców niestety aż taka giętka nie jestem. Zawsze dolewam kilka kropel do wanny regularnie przy każdej kąpieli. Olejek oprócz pięknego odprężającego zapachu daje ukojenie moim plecom. Mniej swędzą są gładsze i od kiedy go używam nie wyskakują mi żadne krostki czy podskórne twarde gule. Oprócz pleców poprawił mi się również wygląd buzi choć nie miałam z nią aż takich problemów jak z plecami ale to miły dodatek że na twarzy nie mam żadnych pojedyńczych krostek i zaczerwienień. Bardzo wydajny jedna buteleczka starcza na kilkanaście kąpieli i cena jest niska. Serdecznie polecam każdemu kto zmaga się z niedoskonałościami na skórze.
    Zalety:
    • łagodzi
    • poprawia stan skóry
    • niweluje i zapobiega pokazywaniu się niedoskonałości
    • piękne odprężająco pachnie
    • bardzo wydajny
    • niska cena
    Wady: