Kredki do brwi

Christian Laurent Pour la Beaute, Liquid Brow Pen Pisak do brwi ` Profesjonalny efekt Microblading`

• 9 września 2024 o 10:15
    Dzięki końcówce pisaka można dorysować precyzyjne ciekiem włoski
    Dzięki końcówce przypominającej mały grzebyk pisak pozwala na precyzyjne rysowanie pojedynczych włosków, co daje bardzo naturalny efekt. Brwi wyglądają jak po profesjonalnym zabiegu, a linie są ostre i wyraźne. Produkt utrzymuje się przez cały dzień, nie rozmazuje się i nie traci intensywności. Jest odporny na pot i wilgoć, co sprawia, że brwi wyglądają idealnie nawet w trudniejszych warunkach. Nawet przy demakijażu nie jest wcale łatwy do zmycia. Produkt jest bardzo prosty w użyciu, nawet dla osób, które nie mają dużego doświadczenia w stylizacji brwi. Pozwala szybko i precyzyjnie nadać brwiom pożądany kształt. Efekt końcowy jest subtelny i naturalny, bez przesadnie mocnych, sztucznych linii, co jest dużym plusem dla osób preferujących delikatniejszy wygląd. Jednym z minusów jest brak szerokiej gamy kolorów. Co ogranicza liczbie odcieni, może sprawić, że nie każdy znajdzie idealny kolor dla siebie. Osoby o bardzo jasnych lub bardzo ciemnych włosach mogą mieć trudność z dopasowaniem odcienia. Końcówka pisaka ma tendencję do zasychania, co może utrudniać aplikację, szczególnie jeśli produkt nie jest używany codziennie. Wymaga też trochę więcej cierpliwości podczas aplikacji, gdy zwartość zaczyna wysychać.
    Zalety:
    • Cienka końcówka pisaka
    • Przystępna cena
  • 6 kwietnia 2024 o 14:20
    Klasyczny, bezwzględny bubel
    Zapowiadało się nieźle, miał to być sposób na szybkie podrasowanie makijażu rzęs. Niestety podobnie jak reszta pań, które jak widzę testowały ten produkt, ja również trafiłam na egzemplarz, który od samego początku był zwyczajnie wyschnięty i nie malował w ogóle. Jest to ewidentnie wada produkcyjna, nie wiem, być może produkt "odparował" z opakowania już w momencie trafienia na półki sklepowe, bo aż trudno uwierzyć, że producent wypuścił z linii produkcyjnej puste opakowania. W każdym razie produkt nie spełnia w ogóle swojej funkcji, więc nie ma co się rozpisywać, dostaje po prostu najniższą ocenę.
  • 2 lutego 2024 o 16:36
    Coś tu poszło nie tak...
    Mam nadzieję, że będzie to krótka i treściwa opinia, ponieważ niewiele mam do napisania, ale rozpisać się mimo to potrafię... Patrząc na tego pisaka, spodziewałam się super naturalnego efektu i chyba był bardziej naturalny, niż mi się zdawało, gdyż efektu nie było żadnego! Ten pisak jest suchy! Wypisany! Nie pisze! To jest jego główny problem, od którego rozchodzą się inne, np. cena. To dziwne, bo jest szczelnie zamknięty i nie powinien robić takich jaj. Wygląda na precyzyjny, poręczny, wygodny z ciekawym rysikiem, a przez połączenie złota i bieli charakterystycznej dla firmy wręcz luksusowo, no ale co z tego, skoro jest tak wyschnięty, że nie da się go używać? Po takim czasie leżakowania w kosmetyczce to mnie nie dziwi, ale z nim od początku był taki problem. Widzę, że większości pań również trafił się taki suchar, ale zdarzają się też pojedyncze przypadki szczęśliwców, którzy cieszą się użytkowaniem kosmetyka. I ja też chciałabym się tym cieszyć... :( Bardzo mi przykro, ale nie mogę zapalić więcej, niż jedną gwiazdkę. Szkoda. Jeśli dostanę w prezencie to chętnie dam mu szansę, ale sama nie miałabym odwagi go kupić po raz drugi.
    Zalety:
    • wygląda na taki, co szybko i sprawnie w delikatny i naturalny sposób poprawi wygląd brwi
    • wygląda na precyzyjny i wygodny
    • eleganckie połączenie bieli i złota, które bardzo lubię
    • szczelne zamknięcie zapobiegające wysychaniu
    • ciekawa końcówka budząca nadzieje na spełnione marzenia o ładnie ujarzmionych brwiach oraz zamalowaniu pustych przestrzeni
    • dostępny w sieci Rossmann
    Wady:
    • wyschnięty od początku do końca, pomimo szczelnego zamknięcia
    • cena (na produkt niedziałający szkoda każdego grosza)
  • 23 maja 2023 o 1:02
    Ok
    ✔️Pisak do brwi został kupiony przeze mnie w odcieniu 01 - Liquid Brown Pen. ✔️Pisak ma bardzo ładny odcień, delikatny. Jest trawiły utrzymuje się przez cały dzień. ✔️Pisak ma świetne zakończenie końcówki, co idealnie wypełnia się brwi. Produkt jest dla mnie idealny, tworzy ładny naturalny kolor a do tego starcza na pare miesięcy i kupiony został przeze mnie za groszowe sprawy.
  • 6 marca 2022 o 14:02
    gra w ruletkę
    Przez kilka lat używałam tego pisaka do brwi. Do ponawiania zakupu motywował mnie ładny kolor i trwałość produktu. Zaliczam się do tych pechowych osób które jeśli sobie nie narysują to nie będą mieć brwi, przez długi czas szukałam produktu który da mi widoczny efekt i nie rozmaże się w ciągu dnia. Zdecydowanie to zapewnia ten pisak. Po pomalowaniu brwi efekt utrzymuje się się cały dzień i można pocierać twarz ile się chce, brwi nadal będą widoczne i w perfekcyjnym stanie. Kolor podczas noszenia się nie zmienia, można mieć pewność, że makijaż będzie cały czas wyglądać tak samo. Jednak żeby nie było tak miło, kupno tego produktu wiąże się z pewnym ryzykiem. Nigdy nie wiadomo czy pisak po zakupie będzie działał. Wielokrotnie zdarzyło mi się, że kupiłam nowy pisak i przy pierwszym malowaniu nie dawał prawie wcale koloru, ewentualnie starczał na jedno użycie a potem nic.
    Zalety:
    • ZALETY:
    • praktycznie niezdzieralny, idealny na imprezy, do uprawiania sportu
    Wady:
    • Wady:
    • nigdy nie wiadomo czy po zakupie będzie działać
    • bardzo ciężko teraz trafić na kolor 02 (brązowy)
    • trzeba bardzo napracować się, żeby go zmyć