Balsamy do ust

Blistex Lip Medex (Balsam do ust w słoiczku)

• 2 marca 2018 o 2:03
    Lekarstwo
    Kupiłam bo po wielu próbach uratowania moich ust przed dalszym pierzchnieciem, schodzeniem skóry i pękaniu ust. Nigdy wcześniej nic takiego mi sie nie dzialo, a napewno nie trwało az 3 miesiące . Używałam dosłownie wszystkiego przez pomadki ochronne, balsamy do ust, maści i naturalne sposoby. Az trafiłam na mojego wybawce ! Blistex działa swietnie, w jedna noc praktycznie złagodzil wszystkie objawy, usta zrobiły się miękkie, na plus dodatkowe uczucie chłodzenia- dla mnie przyjemne
    Zalety:
    • DZIAŁANIE
    • Efekt chlodzenia
    Wady:
    • Minusów brak
  • 11 października 2017 o 12:49
    Absolutny hit
    Produkt idealny. Za rozsądną cenę dostajemy balsam, który pomoże nawet najbardziej umęczonym wargom. Jest na mojej liście nieco wyżej niż carmex. Mentolowy zapach jest nieco zaskakujący, bo otwierając słoiczek spodziewałam się zapachu wazeliny. W związku z tym, że ciężko go znaleźć w drogeriach stacjonarnych stosuję od święta, gdy moje usta naprawdę potrzebują ratunku. Must-have na jesień-zimę!
    Zalety:
    • działanie!!!
    • cena adekwatna do jakości
  • 8 listopada 2014 o 2:24
    Lepszy od carmexu
    Kupiłam przez przypadek kupując Carmex. Wzięłam z ciekawości żeby wypróbować coś innego i trafiłam! Carmex kupowałam od jakiś 3 lat i uważałam, że jest najlepszy, ale od jakiegoś czasu zauważyłam, że Moje usta jak nie mają carmexu na sobie to są suche. Nie wiem czy przyzwyczaily się już do niego czy co. Jak użyłam Blistex poczułam od razu ulgę. Najlepszy na Moje usta jest jednak zwykły miód, a po nim Blistex. Szukam jednak nadal coś lepszego, bo nie jest to jeszcze Mój ideał. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 10 września 2013 o 10:30
    Ostatnia deska ratunku
    Kuracja na najbardziej zaawansowane stany spierzchnięcia ust. Chroni przed opryszczką - odkąd gości każdej nocy na moich ustach, wirusy opryszczki przypominają sobie o mnie tylko podczas naprawdę sporego osłabienia organizmu. Usta są miękkie i zadbane :) Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: dwa
    mirahh
    31 stycznia 2013 o 16:31
    NAJLEPSZY!
    Aktualnie jestem na kuracji izotekiem, co przyczynia się do znacznego wysuszenia ust. Moim jedynym ratunkiem jest właśnie blistex! Używałam przed nim baaardzo wiele produktów tego typu, lecz żaden nie dał mi takiej ulgi jak on! +wydajność +chłodzi +znacze nawilżenie widać już po kilku minutach od nałożenia, usta są równomierne, bez tych paskudnych schodzacych skórek :) +cena +konsystencja, przyjemnie się nakłada +podoba mi się również kwestia wizualna, po nałożeniu usta są błyszczące i nabierają ładnego kolorku ulga dla moich ust jest nie do opisania ! :) co do zapachu, który niektórym się nie podoba- mi on naprawdę nie przeszkadza. Fakt, jest dość intensywny, ale przypomina mi troszkę mięte. minusem może być dostępność- ja kupiłam go na allegro w bardzo przystępnej cenie. Mam nadzieję, że kiedyś będzie dostępny również w polskich drogeriach/aptekach. Polecam wszystkim ! Carmex się przy nim chowa :)

Zobacz także inne Balsamy do ust