Catrice The Blazing Bronze Collection Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

lergie
    17 maja 2020 o 12:21
    Najrzadziej po nią sięgam z tej serii
    Mam ją od razu jak tylko wyszła, bo uwielbiam te palety. W dodatku cienie dali tutaj nieco intensywniejsze więc chciałam ją mieć od razu . Nie wiem czemu, ale jakoś wolę palety z tej serii w neutralnych, podstawowych kolorach. Mimo swojej zgaszonej czerwieni jak i 3 ładne fiolety, jakoś po nią sięgam najmniej. Nie jest kompletna, bo nie ma matowego beżu - może dlatego ;) Ale cienie są równie świetne, miękkie w dotyku i dobrze napigmentowane jak pozostała paletki. Jeśli ktoś lubi takie kolory to warto :) Ale błyski nie są mocno świecące jakby co.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Przyjemna gładka konsystencja
    • Kolory fioletu zwłaszcza
    • Dostępność
    Wady:
    • Trochę brakuje mi tu matu, a tak muszę używać z innymi ;)
    Azani
    26 sierpnia 2019 o 21:44
    Dobra cena, dobry produkt
    Bardzo fajna paleta 9 cieni do powiek. Plastikowe, minimalistyczne ale trwałe opakowanie, bez aplikatorów i lusterka. Cienie można dowolnie łączyć ze sobą oraz przyciemniać lub rozjaśniać. Kolory są mocno napigmentowane i z łatwością aplikuje się je na powiekach (nakładałam pędzlami). Ogromnym plusem jest brak osypywania się podczas nakładania. Makijaż oka można spokojnie wykonać na samym końcu, bez obaw o "okruszki" na polikach. Makijaż jest trwały. Wytrzymuje co najmniej 8h, bez poprawek.
    Zalety:
    • Trwałe nasycone kolory
    • Nie osypuje się podczas aplikacji
    Drogeria Natura
    nuuta
    3 maja 2019 o 20:27
    na wieczór super
    Mam mnóstwo paletek do brwi z czego w sumie raczej na co dzień ich nie używam, raczej na wieczorne wyjścia. Ta paleta właśnie na takie wyjścia się świetnie nadaje. Kolory są mocno nasycone, brokatowe, ale nie zrobimy sobie nią krzywdy rozcierając cień tam gdzie nie trzeba. Cienie mają lekką konsystencję, nie są tępe, łatwo się rozcierają. W zestawie jest również rozświetlacz i ponoć bronzer, choć jak dla mnie wszystkie niby bronzery są stanowczo za ciemne. Cieni używałam jak na razie tylko na powiekę, wytrzymują parę godzin od 5 - 7 h mniej więcej. Opakowanie jest zrobione z plastiku, dość trwałego i sztywnego, jakiś czas już paletę posiadam podróżowałam z nią i nic złego się nie wydarzyło. Swoją paletę mam w odcieniach brązu i róży, ale już czyham na paletę samych brązów. Jak najbardziej polecam. Cena nie jest wygórowana, a są dostępne w drogeriach Hebe, jak również zdaję się w Naturze.
    Zalety:
    • kolorystyka - brązy i róże
    • nasycone i głębokie kolory
    • łatwość nakładania
    • trwałość
    Wady:
    • brak lusterka i aplikatora