WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pianki do mycia twarzy

Huangjisoo Anti-aging/ pollution Cleansing Foam Hipoalergiczna pianka do oczyszczania twarzy narażonej na zanieczyszczenia środowiska

• 6 kwietnia 2020 o 13:23
    Otulająca pianka
    Początkowo podchodziłam bardzo ostrożnie. Mam ta sama piankę tylko w wersji z makiem ( również seria antipollution). Zaskoczył mnie fakt, że mimo bycia azjatyckim kosmetyków ma naprawdę dobry skład z produktów pochodzenia naturalnego! Pierwszym składnikiem są aminokwasy, które pomagają w myciu tej delikatnej piance oraz odżywiają włoski brwi! Dalej w składzie znajdziemy aż 98% produktów pochodzących z natury! Jak na kosmetyk azjatycki ja jestem w szoku, ale pozytywnym. Pianka jest bardzo wydajna, naciska na przez pompke. Jedna porcja jesteśmy w stanie umyć buzię. Jednak jeśli chcemy zmyć makijaż to polecałabym najpierw innym produktem zmyć makijaż i w drugim etapie domyc wszystko pianka, ale UWAGA! sami producenci przestrzegaja żeby uważać w okolicach oczu. Może ona wpłynąć na nie drażniąco. Ja jeśli szybciutko umyje to nie odczuwam pieczenia. Druga sprawa to zapach. Miałam do wyboru ta konkretna piankę z recenzji i jej siostrę bliźniacze makowa. Wybór na mak padł przez zapach. Ta ma wyczuwalną mieszankę 3 i 4 składniku, a jest to propolis i czosnek. Moja makowa wersja pachnie jak syrop lub jakiś intensywny lek haha. Jednak da się do tego przyzwyczaić. Też żadna kwestia jest wysoka cena. Kosztuje 100 zł w przypadku większego opakowania 180ml. Mimo, że pianka jest bardzo fajna uważam, że trochę za droga.
    Zalety:
    • Mile uczucie otulającej pianki podczas mycia
    • Delikatne oszczyszczenie bez uczucia ściągnięcia
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Mocny, nietypowy zapach
  • 11 marca 2020 o 17:34
    Bardzo fajna pianka
    Bardzo polubiłam tę piankę. Ma fajny, naturalny skład i ładny choć bardzo intensywny zapach. Pianka jest delikatna ale bardzo dobrze rozprowadza się po twarzy. Jest bardzo wydajna - wystarcza mi jedna pompka na umycie całej twarzy i szyi. Nie usuwam nią makijażu gdyż stosuję ją jako drugi etap oczyszczania po olejku. Olejek zmywa bardzo dobrze. Buzia po użyciu pianki nie jest ściągnięta ani podrażniona, wydaje się być nawet lekko nawilżona. Cena wydaje się wysoka ale używam produktu juz ponad dwa miesiące i buteleczka nadal wydaje się być tak samo ciężka jak na początku, także produkt jest naprawdę wydajny. Bardzo podoba mi się opakowanie i szata graficzna a pompka działa bez zarzutu.
    • dobre oczyszczenie
    • nawilżenie
    • ładne i wygodne opakowanie
    domarka
    3 grudnia 2019 o 12:55
    Super
    Jest bardzo wydajna i bardzo dobrze oczyszcza skórę z makijażu, nie pogarsza stanu cery, usuwa sebum ale nie wysusza. Jedyne do czego można się przyczepić to bardzo wysoka cena oraz dość mocny zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • Oczyszczanie
    • Nie wysusza