Pianki do mycia twarzy

AA My Beauty Power Acne, Złuszczająca pianka do mycia twarzy `Niacynamid 1,5%`

• 18 sierpnia 2024 o 18:05
    Będę do niej wracać
    Bardzo dobra pianka do mycia twarzy. Podczas jej stosowania stan mojej cery naprawdę się poprawił. Ilość wyprysków znacznie się zmniejszyła, a dawne blizny i przebarwienia zaczęły zanikać. Pianka skutecznie oczyszcza, nie wysusza, jest wydajna, ale niestety nie do końca radzi sobie z nadmiernym wydzielaniem sebum. Największą jej wadą jest bardzo sztuczny i nieprzyjemny zapach, jednakże dla widocznych efektów warto przymknąć na to oko i z czasem się przyzwyczaić.
  • 10 grudnia 2023 o 12:58
    Dobrze oczyszcza
    Pianka w plastikowym opakowaniu z pompką. Zapach pianki dosyć ładny. Ale nie przypominał mi nic szczególnego. Kosmetyk dobrze oczyszcza, ale trochę wysusza skórę. Czułam ściągnięcie po umyciu. Nie zauważyłam zmniejszenia zaskórników podczas jej używania. Pianka bardzo wydajna i tania. Dobrze niweluje sebum.
  • 17 września 2023 o 21:16
    Wydajny i przyjemny
    Zużyłam właśnie pierwsze opakowanie i jestem bardzo zadowolona, formuła jest lekka i czyści delikatnie ale w miarę dokładnie. Dla mojej mieszanej cery jednak nie zawsze to wystarczało, szczególnie w obrębie problematycznej strefy T. Co ważne nie powoduje ściągnięcia i wysuszenia cery.
    Zalety:
    accidit
    1 lipca 2023 o 23:10
    Ot taka w porządku pianka
    Była to właściwie moja pierwsza pianka do mycia twarzy (wcześniej używałam tylko żeli) i wtedy wydawała mi się naprawdę niesamowita. Szybko jednak coś okazało się nie do końca grać, więc przerzuciłam się na coś innego. Dopiero potem zdałam sobie sprawę, że zostawia mi uczucie ściągnięcia. Niby nie duży problem, ale mi zaczęło to bardzo przeszkadzać. Poza tym pianka jest naprawdę w porządku i myślę, że nada sie jako pierwszy tego typu produkt i będzie wtedy świetna przy wieczornym oczyszczaniu. Dla mnie raczej nietrafiona, ale na pewno nie jest najgorszą opcją.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Całkiem przyjemna w użyciu
    • Delikatna konsystencja
    Wady:
    • Uczucie ściągnięcia
    • Naruszała moją barierę hydrolipidową
    • Nie oczyszczała tak dobrze, jakbym chciała
  • 22 maja 2023 o 13:30
    Kupię
    Uwielbiam kosmetyki w formie pianki do pielęgnacji twarzy są dla mnie bardzo wydajne i fajnie się aplikuje na twarz. Pianka super oczyszcza twarz stosuje rano i wieczorem twarz po kosmetyku jest gładka promienna i oczyszczona, nie ściąga skóry nie wysusza. Bardzo polecam