Kredki do brwi

Delia Eyebrow Expert, Piórkowy marker do brwi

Olalaga
    4 kwietnia 2023 o 18:41
    Beznadziejny
    Kupiłam na promocji za niecałe 18 zł, ale to pieniądze wyrzucone w błoto. Kupiłam pisak w kolorze brązowym i jest zwyczajnie czarny. Czarny- czarny. Bardzo mokry. Jedno piórko jest grubsze zostawa strasznie grubą kreskę i 2 cieńsze. Zdecydowanie brwi wyglądają nienaturalnie, nie jak po namalowaniu włosków tylko jakby to była henna, którą trzeba zmyć
    Zalety:
    • Cenna- 18 zł to nie pieniądz, można było odżałować
    Wady:
    • Bardzo mokry, grube kreski, kolor zamiast brązowego jest czarny.
  • 2 stycznia 2023 o 18:42
    Bardzo dobry, jakby nie te wyginające się ząbki
    Marker ten towarzyszy mi już od kilku lat. Wracam do niego często, między testowaniem kolejnych produktów. Pamiętam jak kiedyś zobaczyłam koleżankę i zapytałam ją, kiedy była na makijażu permanentnym brwi... Właśnie wtedy uświadomiła mnie że to zasługa Delii, a nie makijażu permanentnego. Zakupiłam marker i przystąpiłam do testów. Marker jest bardzo prosty w użytkowaniu. Jest w formie pisaka, zakończony trzema ząbkami. Możemy dorysować pojedyncze włoski, lub bardziej podkreślić brwi. Efekt jest bardzo ładny, brwi wyglądają jak po wyjściu z salonu. Kolor czarny, nie jest taki smolisty, przesadzony. Ciężko go zmyć, ale do wodoodpornych napewno nie należy. Naprawdę byłby godny polecenia, jakby nie jedno ale... Mimo jak najdelikatniejszego użytkowania, malowania prawie w "powietrzu" po ok 2ch tygodniach codziennego stosowania, ząbki pisaka wyginają się i robią się miękkie, co uniemożliwia precyzyjny makijaż. Jest bardzo wydajny. Pracując nawet tym "połamańcem" wystarcza na ok 4 mc. Reasumując, jeśli pisak byłby solidniej wykonany byłby jednym z moich ulubionych produktów do brwi.
    Zalety:
    • precyzyjny
    • ładny odcień czerni
    • wydajny
    Wady:
    • wyginają się ząbki
  • 28 lipca 2022 o 22:44
    Ciekawe rozwiązanie
    Widziałam podobne kosmetyki w internecie i skuszona promocją kupiłam go w Rossmannie. Mam kolor brązowy. Dla mnie to bardzo wygodna forma, ale końcówka jest ciezbyt precyzyjna. Po jednaj stronie tuszu leci więcej, po drugiej potrafi się zapychać... Na plus jednak jest szybkie i widoczne przyciemnienie i zagęszczenie brwi oraz trwałość. Trochę poprawek innym kosmetykiem i jest super. Mimo wszystko używam codziennie, bo mam jasne i delikatne brwi i włosy farbowane na ciemny kolor. Podsumowując - ciekawe rozwiązanie, szczególnie do zagęszczenia brwi, trwałe i całkiem wygodne.
  • 19 grudnia 2021 o 21:40
    Nie najłatwiejszy w obsłudze
    Marker dostępny jest w dwóch kolorach - brązowym i czarnym. Czarny jest całkiem przyjemny, nie jest kruczoczarny, bardziej grafitowy. Brązowy ma specyficzny odcień, bardzo ciepły, powiedziałabym, że nawet rudy - nie każdemu przypadnie do gustu. Marker ma potrójną końcówkę, która w mojej ocenie mogłaby być bardziej precyzyjna - twarda. Przez swoją miękkość trudniej narysować naturalne, cieniutkie włoski. Trzeba się nauczyć z nim pracować, przede wszystkim bardzo delikatnie. Jak ktoś ma cięższą rękę to można narobić sobie plam i przerysowanego efektu. Jednej rzeczy nie idzie mu odmówić - trwałości. Po zaschnięciu jest bardzo odporny na ścieranie i wodę. Ze zmyciem nie ma problemu - micel wystarczy. Reasumując nie jest to najbardziej udany marker do brwi, idzie się do niego przyzwyczaić i nauczyć z nim pracować - pytanie czy warto? Rynek kosmetyczny jest tak nasycony dobrymi produktami do brwi, często w bardzo przystępnych cenach, że mam wątpliwości.
    Zalety:
    Wady:
    • Brązowy kolor
    • Trudny w pracy
  • 16 lutego 2021 o 10:59
    Oj niestety nie
    Marker jest beznadziejny. Uzywalam juz wielu różnych produktów do brwi, jednak ten wypada naprawdę słabo. Zostawia dziwne, nieestetyczne plamy na brwiach, całość wygląda bardzo sztucznie i rzuca się w oczy. Malując nawet bardzo delikatnie i tak wychodzi efekt "karyny". Szkoda każdej złotówki na ten produkt, efekt jest fatalny.
    Zalety:
    Wady:
    • sztuczny przemalowany efekt
    • rozmazuje się

Zobacz także inne Kredki do brwi