Żele do brwi

Avon Luxe, Eyebrow Gel Wypełniający żel do brwi

• 10 lutego 2023 o 11:28
    Chyba nie o taki efekt mi chodziło
    Wypełniacz zaintrygował mnie gdy tylko zobaczyłam go w katalogu. Lubię ładnie wyrysowane, podkreślone brwi, dlatego produkty do tego przeznaczone nie przejdą obojętnie mojej uwadze. Mam już cień, pomadę. Żele widziałam w różnych filmikach, dlatego skusiłam się na ten produkt. Opakowanie w kolorze biało - perłowym, nic nie mówi o kolorze jaki wybraliśmy. Dodatkowo nie mam pojęcia ile go jest, jak szybko się zużywa bo tubka nie jest przezroczysta. Ja zamówiłam odcień dark brown. Na samym początku trzeba trochę się nakręcić aby docisnąć żel do aplikatora. Końcówka jest w formie silikonowych włosków, które mają wyrysować pojedyncze kreseczki, imitujące włosy brwi. Kolor sam w sobie jest super. Ciemny, głęboki brąz, idealny dla koloru moich brwi. Nakłada się go w miarę szybko. Tuż po malowaniu efekt wydaje się fajny - lekko mokre, ułożone włoski, idealnie podkreślony kształt brwi. Niestety, po kilku minutach, gdy żel wyschnie, efekt jakby znika. Brwi są lekko usztywnione ale kolor gdzieś zanika, dla mnie są zbyt mało podkreślone. Przestrzenie są jakby zbyt mało wypełnione, mimo że sama mam dość gęste brwi. Zmywa się na szczęście łatwo, nie trzeba szorować brwi zbyt długo. Do codziennego makijażu wykorzystam ten wypełniacz bo szkoda mi go wyrzucić ale napewno nie znajdzie więcej miejsca w kosmetyczce. Pozostaję wierna pomadzie i cieniom, chyba że trafię na coś lepszego. Ten produkt nie zasługuje niestety na miano ulubieńca, chociaż wiązałam z nim duże nadzieje.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Utrzymuje ułożenie włosków
    • Dobrze się zmywa produktami do demakijażu
    Wady:
    • Słaby efekt podkreślenia
    • Nie wypełnia zbyt dobrze przestrzeni
    • Nie wiemy ile produktu jest w opakowaniu
  • 3 czerwca 2020 o 0:14
    Pomocny kosmetyk
    Moje brwi z natury są gęste i ciemne, dlatego nie wymagają pracochłonnego makijażu. Ten produkt jest świetny dla osób takich jak ja. Żel w precyzyjnym pisaku wypełnia ewentualne ubytki, a dzięki wbudowanej sylikonwej szczotce, dodatkowo rozdziela i układa brwi. Efekt utrzymuje się cały dzień. Przy codziennym używaniu produktu stwierdzam, że jest bardzo wydajny. Jednak moje zużycie jest śladowe, ze względu na niewielką ilość produktu aplikowaną na brwi. Cena tego produktu nie należy do najniższych, jednak biorąc pod uwagę na jak długo wystarczy mi ten produkt, jestem skłonna kupić go ponownie.
  • 14 listopada 2019 o 10:37
    Fajna nowość
    Naprawdę jestem zachwycona tą nowością. Fajny kreator, który jest w postaci żelu i wypełnia braki brwi. Przystępny cenowo i bardzo trwały. Jestem bardzo zadowolona z niego i polecam. Kupiłam z czystej ciekawości i nie żałuję. Bardzo fajna konsystencja, który wypełnia brwi. Dla mnie fajny kosmetyk, do którego na pewno jeszcze wrócę, ma również fajne opakowanie.
    Zalety:
    Wady:
    joanwi
    21 czerwca 2019 o 15:58
    Bardzo słaby
    Produkt zaciekawił mnie jak tylko pojawił się w katalogu. Kupiłam odcień Dark Brown - bardzo ciemny brąz, bez rudych tonów. Opakowanie jest białe i plastikowe, ze złotymi napisami, które się ścierają. Produkt jest wykręcany, a końcówka ma wkoło otworu miękkie, silikonowe ząbki. Żel dość ciężko nałożyć równomiernie, ciężko wykręcić odpowiednią ilość. Szczoteczka też nie jest za bardzo precyzyjna, bo zamiast maskować to robi dziury w brwi. Trochę rozczesuje brwi. Żel ma odpowiedni kolor, ale po nałożeniu traci na intensywności. Ciężko nim precyzyjnie wypełnić brwi. Po jakimś czasie żel zastyga i jest dość trwały. Ładnie nabłyszcza brwi. Mało wydajny. Produkt nadaje się na co dzień lub dla osób, które nie robią sobie precyzyjnego makijażu brwi.

Zobacz także inne Żele do brwi