Peelingi do ciała

Organic Shop Body Desserts, Pomegranate Sugar Sorbet Body Scrub Cukrowy scrub do ciała `Granatowy cukrowy sorbet`

• 26 sierpnia 2023 o 14:26
    Piękny zapach
    Piling ma piękny zapach, aż jestem ciekawe jak pachną inne z kolekcji. Konsystencja sprawia,że jest bardzo wydajny, wystarczy naprawdę niewielka ilość na wypilingowanie całego ciała. Po użyciu odrazu czuć gładka i nawilżona skórę. Dodatkowy plus za opakowanie z recyklingu i wegańska formułę.
  • 31 maja 2020 o 15:19
    Uwielbiam go :)
    Peelingi z Organic Shop zdecydowanie należą do moich ulubionych scrubów do ciała. Granatowy peeling ma bardzo przyjemną konsystencję, a wyglądem przypomina bardzo śliski dżem z drobinkami cukru. Ma cudowny, owocowy zapach, który utrzymuje się na skórze po zabiegu. Doskonale złuszcza, ciało po zabiegu jest oczyszczone, wygładzone i miękkie. Nigdy mnie nie podrażnił. Mimo dużej mocy nie wysusza ani nie ściąga skóry. Do tego jest bardzo wydajny i tani w przeliczeniu na pojemność i zalety. Serdecznie polecam :)
  • 23 sierpnia 2019 o 9:52
    Wielki słój granatowo-malinowej rozkoszy:)
    Jak napisze że kupiłam go za 3,96 to uwierzycie..:)? Tak było..:) Kupiłam w drogerii internetowej , w której jak kończą się daty ważności jest rozsądna wyprzedaż i już nieraz udało mi się złowić taką perełkę za przysłowiowe grosze:) 450 ml!:) I to jest jedyna słuszna pojemność dla mnie jeśli chodzi o peeling:) Inne za szybko się kończą.. Tutaj formuła peelingu jest naprawdę gęsta ..gęsta i bardzo treściwa..Granulek jest bardzo dużo. Peeling ma kolor prawie ,że brunatny, ale niczego nie barwi...trzeba go tylko dobrze rozprowadzić i wbrew pozorom udaję się to wyjątkowo dobrze gdyż doskonale trzyma się skóry jeśli do rozsmarowujemy. Co ważne nie zostawia tłustego filmu na skórze. Oczyszcza ją na tyle dobrze , że nie czuję potrzeb stosowania żelu pod prysznic przed czy po.. Zapach to osobna bajka...:) Piękny..jak dla mnie granat z maliną:) Naturalny ,świeży. Umila zdecydowanie rytuał peelingowania ciała.. Ciało jest gładkie , przyjemne w dotyku i pachnące. Peeling rzeczywiście nawilża skórę gdyż nie czuć potrzeby stosowania balsamu, nie odczuwam jakiegoś dyskomfortu w postaci ściągnięcia skóry itp. Przyjemny rytuał. Na pewno warto nawet za standardowa cenę tego peelingu biorąc pod uwagę jego pojemność i wydajność. Na pewno skuszę sie na inne wersje tych peelingów bo wybór jest spory, a zapachy na pewno pozwolą nam sie oderwać od rzeczywistości...
    Zalety:
    • duuuuża pojemność:)
    • gęsta konsystencja
    • dobrze oczyszcza skórę
    • nawilża
    • naturalny produkt
    Wady:
    • dla mnie nie ma