Pianki do mycia twarzy

Fitokosmetik Bio Cosmetolog Professional, Tlenowa pianka do mycia twarzy

Zimmi
    1 grudnia 2023 o 10:05
    Na pewno kupię ponownie
    Pianka jest bardzo przyjemna w uzyciu, latwo rozprowadza sie po buzi. Pianka nie ma mocnego zapachu. Po umyciu twarz jest przyjemna w dotyku i lekko rozjaśniona. Na pewno kupie ten produkt ponownie! :D
  • 11 grudnia 2021 o 19:40
    Przyjemny, delikatny produkt
    Już jakiś czas temu ten kosmetyk wpadł mi w oko i wiedziałam, że kupię go przy najbliższym uzupełnianiu zapasów kosmetycznych. Skład tego produktu jest bajeczny, cena niska. Aż szkoda było nie wypróbować. Opakowanie to dosłownie taka tubka w jakiej kupuje się pastę do zębów. Otwierana na wygodny "klik". Sama konsystencja to wcale nie jest pianka, po wyciśnięciu jest gęsta, jednak w odczuciu kremowa. Ja bym nazwała ten kosmetyk "kremem do mycia twarzy" bo dokładnie taka jest jego konsystencja. Na twarzy rozprowadza się cudownie, sunie po niej jak masełko, sam proces mycia jest bardzo przyjemny i relaksujący. Zapach jak dla mnie neutralny, w produkcie do mycia twarzy nie zwracam na to specjalnej uwagi. Po zmyciu twarz jest aksamitna w dotyku i nie występuje żadne uczucie ściągnięcia. Czuć przyjemne uczucie odświeżenia. Tego produktu używam do mycia twarzy rano gdyż dodaje skórze energii oraz delikatnie ale skutecznie oczyszcza.
  • 1 sierpnia 2021 o 14:56
    Bardzo dobra!
    Piankę kupiłam przez internet w celu prztestowania czegoś nowego.Dodatkowo produkt jest tani,kosztuje 9zł.Pianka przypomina pastę do zębów bo jest w formie pasty ze specyficznym zapachem,który nie każdemu może się podobać,mi nie przeszkadzał. Kosmetyk jest wydajny,starcza na ok.2 miesiące,doskonale oczyszcza skórę z zanieczyszczeń.Wypryski pojawiają się rzadziej,a skóra jest gładsza. Jak za taką niską cenę to warto wypróbować, bo produkt naprawdę działa na skórę!choć nie każdemu może przypaść do gustu forma pasty co doskonale rozumiem,ale można darować za to,jak świetnie oczyszcza skórę polecam!