Pasty do zębów

Biała perła Biała Perła COCOUNT Extra White Pasta do zębów 75ml
Biała Perła Coconut

• 30 kwietnia 2023 o 13:28
    Istne dno
    Kupiłam w Hebe na promocji. Ta pasta to jest istne dno, jak w tytule. Nie czyści zębów, nie odświeża oddechu, smak ma mało kokosowy i mało tego w ogóle nie bieli, ani nie chroni przed próchnicą. Skład w miarę dobry - ekstrakt z mięty i cytryny oraz kokosa, ale co z tego skoro nic nie robi? A jak na taką pastę to cena regularna jest bardzo droga.
    Zalety:
    Wady:
    • nie robi zupełnie nic
    OLGAR92
    7 marca 2023 o 21:25
    Niestety się zawiodłam
    Pastę poleciła mi moja dentystka twierdząc że pasta jest super i wybiela zęby. Niestety nie zauważyłam jakiegoś wielkiego wybielenia . Pasta praktycznie się nie pieni. Jak uwielbiam kokos tak ta pasta ma okropny smak. Po użyciu w buzi jest uczucie jakieś gorzkie . Nie czuję się też żadnej świeżości . Generalnie jestem rozczarowana.
  • 17 maja 2022 o 13:57
    Dla mnie porażka
    Pasta znajduje się w opakowaniu z ładną szatą graficzną i tu niestety jej plusy się kończą. Pasta ta praktycznie wcale się nie pieni. Po jej użyciu zęby po prostu nie są oczyszczone, równie dobrze mogłabym je umyć samą wodą i efekt byłby taki sam. Nie zauważyłam też aby ta pasta jakkolwiek odświeżała oddech, nie wspominając już o efekcie wybielenia. Niestety w tym przypadku jestem kompletnie niezadowolona i żałuję zakupu tego produktu, zwłaszcza, że cena nie należy do najniższych.
  • 15 stycznia 2022 o 14:04
    To jest pasta?
    Pastę do zębów kupuję z myślą że oba jednak te zęby czyścić będzie plus da uczucie odświeżenia. Ta pasta nie robi nic, nie myje, nie odświeża, zużywam jej tylko do przemywania zębów ciągu dnia, do niczego więcej się nie nadaje.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • nie czyści zębów
    • nie odświeża oddechu
  • 2 grudnia 2019 o 12:44
    Rozczarowanie.
    Pastę tę kupiłam na promocji w Hebe za 20 złotych licząc, iż po jej stosowaniu uda mi się trochę wybielić moje uzębienie. Niestety się nie udało. Zęby nie stały się bielsze mimo regularnego 2x dziennie stosowania pasty, więc produkt nie spełnia podstawowej obietnicy producenta. Poza tym podczas szczotkowania nie czujemy efektu czyszczenia, gdyż produkt ten jest niezwykle delikatny. Po umyciu niejednokrotnie miałam wrażenie, iż zęby są niedomyte... Pasta ta nie odświeża także oddechu. Mimo to stosowałam ją do samego końca tubki, licząc na cud, który nie nadszedł. Zdecydowanie nie jest to produkt warty swojej ceny.
    • zawartość oleju kokosowego
    Wady:
    • nie wybiela zębów
    • nie myje i nie odświeża oddechu
    • cena zupełnie niestosowna do jakości
    • mała pojemność