Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum do biustu `Total Push Up`

Eveline - Slim Extreme 3 D - Serum ujędrniająco-modelujące do biustu 150ml

• 8 kwietnia 2018 o 16:46
    Zawiodłam się
    Albo miałam za wysokie oczekiwania co do tego produktu, albo faktycznie nie jest taki jaki powinien być. Ma dobrą konsystencję i nawilża dekolt i biust, ale ja nie czuję ani nie widzę efektu push up nawet w minimalnym stopniu.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Nie push upuje
    Oli852
    22 marca 2018 o 20:29
    Dobry ale słaby efekt
    Nie wierzyłam za bardzo w tego typu obietnice producentów. Serum faktycznie napina skórę i staje się nieco jędrniejsza, ale optycznego powiększania czy podniesienia nie zauważyłam. Pachnie przyjemnie i dobrze się rozprowadza. W bardzo przystępnej cenie.
  • 27 lutego 2018 o 21:20
    Działa/nie działa? Oto jest pytanie!
    W żadnej drogerii nie mogłam go znaleźć! Dopiero zakupiłam go w...hipermarkecie na szybkich zakupach! Jak oceniam jego działanie? Zdecydowanie moje piersi są bardziej nawilżone, ciut napięte, jednak nie zauważyłam jeszcze tego efektu WOW, który jest u większości (mimo, że używam go od 1,5msc) Pożyjemy, zobaczymy, może jeszcze zobaczymy Na wydajność nie mogę narzekać - z pewnością starczy mi na kolejne 2miesiące Zapach? Zdecydowanie mój ulubiony! Design opakowania? Super, fajnie zaprojektowany przez markę(kobiecy) Cena? Zdecydowanie na + (10zł)
  • 26 lutego 2018 o 12:45
    Jedyny
    To niewątpliwie mój faworyt w tego typu kosmetykach jest ideałem pod każdym względem.Tubka łatwo się otwiera i wizualnie jest miła dla oka.Krem cudownie pachnie i ten zapach zawsze mam kilka godzin na sobie .A efekty no cóż ,efekty są ale po 3-4 tygodniach regularnego dwa razy dziennego stosowania .Ja widzę efekty i bardzo mnie to cieszy skóra jest nawilżona i napięta biust jest widocznie ujędrniony .Cena bardzo mnie zaskoczyła ja płaciłam około 9,90 w większej ilości na Allegro.
    • ujędrnienie
    • napięcie skóry
    • nawilżenie
  • 23 stycznia 2018 o 16:30
    Dałam się kiedyś na to nabrać ;)
    Nie jestem posiadaczką zbyt dużego biustu, także ratowałam się już na różne możliwe sposoby, do momentu aż zaakceptowałam stan rzeczy i doceniłam plusy tematu ;) Samo serum nieznacznie ujędrnia, ale jeżeli chodzi o wypełnienie to nie bardzo, miałam wrażenie, że jakby lekko mrowiło skórę, spulchniało, to chyba nie o to w tym chodzi przecież. Konsystencje ma dość nieprzyjemną. Może kiedyś wrócę do tego preparatu, ale nie uważam żeby to był artykuł 1 potrzeby i super skuteczny.
    Zalety:
    • lekko ujędrnia
    Wady:
    • dziwne działanie, ciężko je opisać, niekoniecznie przyjemne
    • zbętny wydatek