Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Celia, Krem nawilżający przeciw zmarszczkom do cery normalnej i mieszanej `Kolagen + algi`

Średnia ocena użytkowników: 3,7 /5

Kategoria
Marka
Pojemność 50 ml
Cena 5,00 zł

Lekki krem nawilżający. Dzięki zawartości kolagenu aktywnie odbudowuje strukturę skóry, przez co wyraźnie spłyca zmarszczki. Algi, bogate w witaminy i minerały, zapewniają odpowiednie nawilżenie, intensywną regenerację oraz przywracają cerze świeżość i zdrowy koloryt. Polecany do stosowania na dzień i noc, do cery dojrzałej normalnej i mieszanej.

Recenzje 80

Średnia ocena użytkowników: 3,7 /5
Więcej ocen Schowaj

Nie wie, czy kupi ponownie

Dobry

Kolagen został kupiony przez niską cenę.
Krem bardzo dobrze nawilża i nie jest tłusty.
Bardzo ładnie on pachnie.
I jest bardzo łagodny po posmarowaniu.

• Zapach: 2

nie polubiłam

Krem jest na bazie parafiny i to niestety widac i czuć. Twarz po nałożeniu bardzo się świeci, wygląda jak wysmarowana olejem i wszystko długo sie wchłania.

Moja cera nie jest wrażliwa i krem jej nie podrażnia, nawilżenie / natłuszczenie również jest dla mnie wystarczające. Mimo niekorzystnego składu nie zauważyłam żeby powodował powstawanie zaskórników czy wyprysków.

Nie podoba mi się zapach kremu , jest zbyt intensywny, chemiczny i zwyczajnie nieładny. Gdyby nie to, używanie kremu byłoby dużo przyjemniejsze.

Ja drugi raz tego kremu nie kupię, ale jeżeli ktoś jest w dołku finansowym
i potrzebuje przyzwoitego nawilżenia, a jest w stanie zaakceptować powyższe wady, to krem nie będzie złym wyborem.

4 /5

• Zgodność z opisem producenta: 4

Troszkę za tłusty

Krem ten zakupiłam przypadkowo, ale troszkę okazał się dla mnie za tłusty i się nie wchłania, zauważyłam też większą ilość zaskórników po jego zastosowaniu. Raczej nie nadaje się do cer tlustych I mieszanych.

2 /5

• Zapach: 3
  • Opakowanie: 4

Mazadło dobre przy braku oczekiwań

Mazadło kupione z ciekawości, bo trochę dobrego o nim czytałam. Krem jest lekki i zupełnie nietłusty, nawet nawet nawilżający, neutralnie pachnący. Umiarkowanie wolno się wchłania, ale pokrywa skórę filmem, który wyczuwa się myjąc twarz rano po wieczornej aplikacji kremu. Beznadziejnie roluje się i warzy przy próbie nałożenia na niego makijażu, więc mazadło jest do zużycia tylko na noc lub w dni bez make-upu - o ile nie ma się czegoś lepszego pod ręką. Co do poprawy kolorytu skóry czy zmniejszenia zmarszczek - za krótko używam, by coś stwierdzić, ale nie oczekiwałabym spektakularnych efektów.
Jak na krem za 5 zł - spoko. Jak na krem po prostu - kiepski. Przy takiej cenie nie ma co się wygłupiać z oczekiwaniami typu matowienie czy filtr UV :)
Nie kupię ponownie. Wolę dorzucić parę złotych i mieć jakiś lepszy produkt.

• Wydajność: 2
  • Zapach: 2
  • Stosunek jakości do ceny: 2
  • Opakowanie: 2

Celia

Krem średniej jakości, cena jest bardzo niska. Krem dobrze nawilża choć nie zapewnia spektakularnych efektów. Używam go głównie na noc. Krem jest dość rzadki, nie sprawdził się u mnie

Kupiony w: Drogeria Rossmann

Dobry, tani produkt

Używałam tego kremu w okresie, gdy moim problemem była przesuszona skóra. Krem świetnie poradził sobie z suchymi skórkami, po użyciu skóra jest odżywiona i nawilżona. Wygładza skórę i dzięki temu doskonale nadaje się pod makijaż. Krem nie spowodował u mnie podrażnień ani wysypu niedoskonałości.
Nie mogę ocenić kremu po względem działania przeciwzmarszczkowego.
Podsumowując, warto spróbować, bo krem jest naprawdę skuteczni i w bardzo niskiej cenie.

5 /5 HIT!

Używa produktu od: 2 tygodnie

• Zgodność z opisem producenta: 4

Super

Krem daje nawilżanie, twarz jest bardziej promienna i mila w dotyku. Jak za taka cenę opłaca się kupić i wypróbować. Krem ślicznie pachnie. Krem szybko radzi sobie z suchymi skórkami

2 /5

• Zapach: 1
  • Stosunek jakości do ceny: 2
  • Opakowanie: 3

Wodorostowe dno

Ostatnio całkiem przypadkiem kupiłam ten krem. Szczerze mówiąc, podejrzewałam, ze będzie beznadziejny i trudno mi powiedzieć, czy się myliłam. Dobrze nawilża twarz i ładnie się rozprowadza na twarzy, jednak wszystko to jest chwilowe. Po godzinie znów jedyne co mam ochotę zrobić to znów nasmarować twarz. Na pewno kojarzycie te jogurty gratka- właśnie taką ma konsystencję. Nie podoba mi się to, bo jest trochę "galaretowaty". Nie wygodnie się go też wyjmuje, bo ma wąską szyjkę i dużo kremu osadza się poza nią. Ma dziwny zapach, trochę morski, wodorostowy, totalnie nie w moim guście. Zdecydowanie nie kupię już tego kremu.

Nie wie, czy kupi ponownie

Używa produktu od: rok lub dłużej

Przeciętny

Krem ma delikatną i przyjemną konsystencję. Jest wydajny, a zarazem tani. Na pewno chociaż odrobinkę nawilża, jednak słabo się wchłania. Pozostawia na skórze dziwną warstwę. Działania przeciwzmarszczkowego nie zauważyłam, mam wrażenie, że nadal się pogłębiają. U mnie nie zapycha, ale dla bezpieczeństwa nakładam go tylko w wybranych miejscach, nie na całą twarz.

Kupiony w: Drogeria Rossmann

Bardzo przyjemny krem

Krem jest lekki, przyjemnie nawilża bez tłustej warstwy. Nie zostają po nim dziwne farfocle w najsuchszych miejscach, tak jak potrafi się to dziać przy innych kremach. Czuć, że skóra go pije. Bardzo podoba mi się jego zapach, opakowanie również w porządku. Nie oceniam działania przeciwzmarszczkowego, bo mam lat 20+, używam go raczej zapobiegawczo ;) A, i co ważne - nie zapycha. Za tę cenę naprawdę polecam, lepszego dawno nie miałam.

4 /5

Wykorzystała: kilka opakowań

Przeciętnie dobry

Krem szału nie robi, ale moją cerę nawilżył wystarczająco, dlatego nie będę się zbytnio czepiać. Jest bardzo lekki. Zapach mi się podoba. Cena bardzo niska. Nie wybrzydzam ;)

Na pewno nie poleciłabym go jako krem przeciwzmarszczkowy i dla cery dojrzałej, raczej poniżej 30 r. ż. i jako codzienny nawilżacz dla młodej cery jest ok.

• Opakowanie: 3

Wielka szkoda.

A tak bardzo liczyłam na ten krem. Wierzyłam, że może nam się udać. Tymczasem, kupiłam go raz i więcej nie kupię.

Plusy:
+ lekka konsystencja
+ miły, świeży, morsko- zielony zapach
+ prosty skład
+ niska cena

Neutralne:
- pozostawia na skórze silokonową warstwę, nie chce się wchłonąć
- zakrętka, kruszy się i pęka
- zapycha!

A mam cerę mieszaną, kilka zmarszczek, cenię w kosmetyce kolagen i algi, lubię turkus.
Szkoda.

Najaktywniejsze recenzentki