Balsamy do ciała

Dermika Body Elixir Kwasy AHA, Balsam anti-age booster z kwasami AHA

• 18 marca 2024 o 12:58
    Świetny do każdej skóry
    Uważam go za jednego z lepszych balsamów jakie miałam i mam do tej pory. To wszystko za sprawą jego szybkiego działania oraz efektów, które przyniósł mi na skórze. Jeśli kremowy i lekki w nakładaniu, przy większej ilości nie pozostawia białych śladów na skórze. Ma przepiękny kwiatowy zapach. Na podrażnienia po goleniu działa kojąco a na suchą skórę łagodząco i nawilżająco. Jest bardzo wydajny i odpowiedni dla każdej skóry nie tylko dla osób dojrzałych ale i osób po 30 roku życia, gdzie skóra nie ma aż takich wymagań jak ujedzenie.
    Zalety:
    • Delikatny kwiatowy zapach
    • Do każdego typu skóry
    • Nawilża i wygładza
  • 20 czerwca 2022 o 16:07
    Ulubieniec
    Uwielbiam ten balsam i kupuję zawsze, gdy gdzieś jest w promocji. Jego największą zaletą jest niesamowite rozświetlenie i wizualne odmłodzenie skóry. Pisząc o rozświetleniu nie mam na myśli żadnych błyszczących drobinek czy połysku jak po olejku. W pewnym wieku to tylko postarza.... ten balsam nadaje naturalny blask, zdrowej, gładkiej skóry. :D Co do długofalowego działania anty-aging się nie wypowiem bo nie liczę na takie cuda po balsamie z drogerii ;) Natomiast natychmiastowe działanie wizualne jest!
    Zalety:
    • nadaje skórze gładkość i naturalny połysk (bez drobinek czy "naoliwienia")
    • dobrze odżywia
    • ładnie, ale delikatnie otula zapachem
    Wady:
    • cena bez promocji
    • mało wydajny
  • 21 marca 2022 o 15:24
    Dobry balsam
    Balsam przyjemnie pachnie, ma lekką konsystencję, która bardzo szybko się wchłania i jest bardzo wydajny. Skóra po zastosowaniu tego balsamu jest nawilżona, gładka i lekko napięta, ale nie zauważyłam efektu anti-age ani jakiegoś lepszego nawilżenia czy wygładzenia przez działanie kwasów.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • brak efektu anti-age
  • 27 lutego 2022 o 11:26
    Fajny balsam
    Balsam o pojemności 200 ml. Jest dosyć rzadki, ale pewnie dzięki temu świetnie i szybko wchłania się w skórę. Zapach trudny do określenia, ale nieprzeszkadzający. Stopień nawilżenia skóry po jego zastosowaniu jest dla mnie zadowalający. Do tego jest ona również wygładzona i co istotne nie ma lepkiej warstwy. Stosując go 2 razy dziennie można ładnie polepszyć stan skóry suchej. Przy skórze normalnej nie trzeba używać go tak często. O ujędrnieniu nie piszę bo nie wierzę, iż kosmetyki robią takie cuda.
    Zalety:
    • ładnie się wchłania
    • dobrze nawilża
    • wygodne opakowanie
  • 22 września 2021 o 17:04
    Wg mnie to "ZWYKŁY" balasam
    Witam, balsam wpadł mi w ręce jako dodatek do gazety i całe szczęście, że go nie kupiłam w normalnej cenie, ponieważ nie jest warty tego, ile kosztuje w drogerii. Górnolotna nazwa z rzeczywistością ma niewiele wspólnego, gdyż jest to dla mnie ZWYKŁY balsam do ciała. Ładnie nawilża skórę, szczególnie zaraz po aplikacji wydaje się, ze skóra jest aksamitna. Ale innych specjalnych efektów poza nawilżaniem nie zauważyłam. Produkt ma przyjemną konsystencję, ładnie pachnie, ładnie się rozprowadza na skórze ale nie jest wydajny - małe opakowanie jak na balsam nie wystarczyło mi na dłużej niż 2 tygodnie codziennego stosowania. Uważam, że jest Ok, ale za te cenę można kupić o wiele lepsze produkty do ciała.
    Zalety:
    • nawilża skórę
    • aksamitna konsystencja
    • ładny zapach
    Wady:
    • cena - drogi jak na efekt , jaki przynosi
    • mało wydajny
    • nie spełnia obietnic z opakowania poza nawilzaniem