Balsamy do ciała

AA My Beauty Power, Supernawilżający balsam do ciała `Opuncja i olej z róży`

AA My Beauty Power Nawilżający Balsam Opuncja 400ml
Oceanic My Beauty Power supernawilżający balsam do ciała Opuncja + Rose Glow 400ml
AA My Beauty Power Supernawilżający Balsam do ciała Opuncja/Rose Glow 400 ml

• 19 stycznia 2025 o 9:11
    Poprawia koloryt skóry, lekko rozświetla, przyjemnie pachnie, kłopotliwe opakowanie.
    Balsam My beauty power z serii super nawilżającej kupiłam raz z drugim z aloesem w jednym z marketów za kwotę powyżej 10 złotych za opakowanie o pojemności 400 ml, PAO 9 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Szata graficzna opakowania jest minimalistyczna w kolorze różowym z elementami złota, wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały podane na opakowaniu. Butla zamykana na klik ułatwia szybkie otwieranie i zamykanie, niestety balsam ciężko wydobyć z opakowania zwłaszcza pod koniec. Plastik z jakiego wykonano butle jest sztywny i należy mocno go ścisnąć podczas stosowania balsamu w kolorze różowym z małymi drobinkami rozświetlającymi. Balsam o lekkiej konsystencji nawet szybko się rozprowadza i wchłania w stosunku do drugiego z serii z aloesem. Bardzo miły zapach zawdzięczamy dodatkowo opuncji i olejku z róży. Efekt nawilżenia skóry jest całkiem niezły, delikatne rozświetlenie poprawia wygląd skóry. Miło było stosować latem w szczególności na opalonych nogach. Balsam jednak nie zachwyca na tyle aby kupić kolejne opakowanie pomimo niskiej ceny, rodzimej marki i dostępności ze względu na problematyczne opakowanie. Szkoda, że producent nie pomyślał o pompce.
  • 10 października 2023 o 9:12
    Cudowna opuncja
    Jestem zakochana w zapachu tej opuncji! Tak samo w żelu jak i w balsamie. Po kąpieli stosuję ten balsam, a na mojej skórze długo zostaje ten piękny zapach. Dla mnie cudowny, taki słodki, ale nie za mocny. Uwielbiam takie zapachy. Konsystencja jest różowa, łatwo i szybko się rozsmarowuje. Balsam ma delikatne drobinki, które pięknie się mienią na skórze. Co najlepsze skóra po stosowaniu balsamu jest doskonale odżywiona i nawilżona. Długo szukałam balsamu, który pomoże mi uzyskać taki efekt na skórze. Dla mnie rewelacja. Można kupić stacjonarnie w Rossmannie, lub online w drogeriach, wiadomo wyjdzie taniej. Szczerze polecam, teraz na jesienne dni doskonale wpasowuje się w aurę długich wieczorów i domowego spa.
    Zalety:
    • zapach!!
    • działanie nawilżające i odżywiające
    • bardzo dobry skład
    • ma drobinki
  • 22 maja 2023 o 13:33
    Super balsam, ale opakowanie niepraktyczne
    Zacznijmy od zapachu tego balsamu. Jest absolutnie zjawiskowy! Połączenie nut opuncji i oleju z róży tworzy delikatny, lekko kwiatowy aromat, który jest zarówno relaksujący, jak i odświeżający. Jest to naprawdę przyjemne doświadczenie, zwłaszcza podczas wieczornej rutyny pielęgnacyjnej. Konsystencja balsamu jest gęsta, ale jednocześnie łatwo się rozprowadza po skórze. Nie pozostawia tłustej lub lepkiej warstwy, co jest ogromnym plusem, zwłaszcza latem. Moja skóra natychmiast po aplikacji staje się gładka i jedwabista, a balsam doskonale się wchłania. Nawilżenie utrzymuje się przez cały dzień, co jest fantastyczne, ponieważ nie muszę się martwić o suchość skóry ani o konieczność częstego aplikowania produktu. W składzie tego balsamu znajdują się składniki o wyjątkowych właściwościach pielęgnacyjnych. Opuncja jest znana z swojego działania nawilżającego i odżywczego, a olej z róży ma działanie przeciwstarzeniowe i regenerujące. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra jest bardziej miękka, elastyczna i wygląda zdrowiej. Jedynym drobnym mankamentem tego produktu jest opakowanie. Brakuje mu pompki, co jest nieco niewygodne. Muszę naciskać na tubkę, aby wydobyć produkt, co może prowadzić do niepotrzebnego marnowania i nieco utrudnia aplikację. Pompka byłaby bardziej praktycznym rozwiązaniem, szczególnie gdy chcę szybko nałożyć balsam na całe ciało. Bardzo cenię także fakt, że ten balsam do ciała jest wolny od parabenów i szkodliwych substancji chemicznych. To ogromny plus dla osób, które, podobnie jak ja, starają się wybierać produkty o jak najbardziej naturalnym składzie. Podsumowując, AA, My Beauty Power, Supernawilżający balsam do ciała "Opuncja i olej z róży" to absolutny hit w mojej codziennej pielęgnacji ciała. Zapewnia intensywne nawilżenie, piękny zapach i widoczne efekty. Choć opakowanie bez pompy może być nieco niewygodne, efektywność produktu i jego naturalny skład wynagradzają ten mankament. Gorąco polecam ten produkt wszystkim, którzy pragną luksusowego nawilżenia i pięknej skóry!
    Wady:
    • niepraktyczne opakowanie
    Summer
    13 maja 2023 o 20:03
    Gdzie pompka???
    Balsam należy do lekkich i rzeczywiście nawilża, praktycznie bez natłuszczania, dlatego uważam, że jednak nie byłby wystarczający dla skóry "suchej jak pustynia". Ja takiej szczęśliwie (w tym momencie) nie mam, potrzebuję nawilżenia po wysuszającym działaniu żelu pod prysznic i twardej wody. I takie nawilżenie otrzymuję. Po nałożeniu na skórę balsam przez chwilę "marze się", ale dość szybko udaje się go rozsmarować i skóra go wchłania. Nie zauważyłam, żeby poprawiał jej koloryt, zostawia bardzo subtelny brokacik. Zapach jest przyjemny, delikatny. W sumie jedyną wadą jest braki pomki! Balsam jest bardzo gęsty, przez co już od pierwszego użycia miałam problem z jego wydobyciem. Trzeba stawiać butelkę "do góry nogami" i wytrząchiwać zawartość.
  • 4 kwietnia 2023 o 22:41
    Przyjemne nawilżenie
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym balsamem. Po pierwsze bardzo ładnie pachnie, przywiązuje duża wagę do zapachu w produktach i ten balsam będzie jednym z moich ulubionych. Jest mega wydajny! Duze opakowanie i prosta aplikacja:) Co do nawilżenia- jestem zachwycona ! Szybko się wchłania a skóra jest gładziutka i fajnie rozświetlona dzięki drobinkom w gęstej konsystencji. Idalny na lato!
    Zalety:
    • Plusy