Żele do brwi

My Secret Wow! Eyebrow Shaping and Fixing Gel Mocny żel do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 75 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lutego 2025 o 17:12
    Dobry żel w dobrej cenie
    Żel do brwi marki My Secret to super propozycja w bardzo przystępnej cenie. Opakowanie jest typowe, jak dla takiego produktu. Szczoteczka, która nabiera produkt jest dość duża, przez co niezbyt precyzyjną, ale nie jest to dla mnie problemem. Sam żel jest niesamowicie trwały, dość szybko schnie i nie widać go na brwiach jeśli nie przesadzimy z ilością. Chwilowo pozostawia mokre uczucie, które szybko znika i brwi pozostają na miejscu przez cały dzień. Nie mam bardzo wymagających włosków, ale mam grzywkę, która już niejeden żel wystawiła na nieudaną próbę. Jak wspominałam wyżej, ważne, aby produktu nakładać niewiele, wtedy efekt jest bardzo naturalny. Ja zużywałam już kilka opakowań i uważam, że nie ma sensu przepłacać, za inne żele topowych marek bo ten z My Secret radzi sobie bardzo dobrze a przy tym jest przyjazny dla portfela.
    • Mocne utrwalenie
    • Dostępność
  • 7 stycznia 2025 o 23:33
    Meh
    Niestety nie sprawdził się u mnie, ale moje brwi są baaaardzo oporne na utrwalenie. Na początku bardzo wodnisty, z czasem jest taki żelowy. U mnie zostawial osad na brwiach.
    Zalety:
    Wady:
    • Za duża szczoteczka, jak od tuszu, średnie utrwalenie
  • 29 listopada 2023 o 21:46
    Dyscyplinuje
    To już moje drugie opakowanie tego żelu do stylizacji brwi. Słusznie jest polecany na you tubie. Przezroczysty, w estetycznym opakowaniu, mocny, ładnie dyscyplinuje włoski, nadaje im kierunek i kształt. Nie skleja włosków i nie tworzy na nich bialego nalotu. Bardzo skuteczny przez wiele godzin, nie psuje efektu zakładanie okrycia na głowę czy warunki atmosferyczne. Trzyma się dzielnie. Ja go stosuję na już ,,podciągnięte" brwi kolorkiem i jest ok. Polecam
    Zalety:
    • Bezbarwny
    • Dobrze utrwala
    • Wygodna szczoteczk
    Wady:
    • Żel się brudzi
  • 27 listopada 2023 o 20:45
    Fajny żel do nauki
    Opakowanie: jest ok, zakrętka trzyma się dzielnie :) Napisy odoribinę schodzą po kilku tyg. używania Zapach: praktycznie brak Formulacja: dość rzadki żel, bez koloru. Działanie: Żel doś delikatnie utrwala. Fajny do nauki stylizacji brwi ponieważ potrzbuje odrobiny czasu aby zaschnąć więc jest moment aby wprowadzic poprawki :) Nie kruszy się. Samo utrwalenie jest bardzo subtelne. Polcam po aplikacji żelu delikatnie docisnąć brwi do skóry np. końcówką pędzelka (w sensie rączką) i wted moim zdaniem jest lepszy efekt. Cena : ok 15 zł
    Zalety:
    • fajny żel dla początkujących osób, które uczą się stylizowac brwi
    Wady:
    • dość delikatne utrwalenie
    Drogeria Cocolita.pl
  • 16 października 2023 o 17:47
    Dobre utrwalenie
    Jako posiadaczka niesfornych brwi lubię testować kosmetyki do ich utrwalania. Żel z My Secret formułą i szczoteczką przypomina mi mój ulubiony żel z Pierre Rene. Produkt skutecznie układa i utrwala włoski, sprawiając, że trzymają się w miejscu cały dzień. Żel sprawdzał mi się w zasadzie zarówno z kredkami do brwi, jak i pisakiem. Szczoteczka może spora, ale nabiera odpowiednią ilość produktu. Na duży plus brak białych śladów i grudek, co często pojawia się u mnie przy innych żelach do brwi. Myślę, że to całkiem przyjemny produkt, który w pełni spełnia swoją rolę. ZALETY Skutecznie utrwala brwi Dobrze układa brwi Trwały Nie zostawia śladów Transparentny Szczoteczka Niska cena WADY Brak
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Żele do brwi