Preparaty punktowe

Granex Spray do pielęgnacji skóry trądzikowej

• 23 lutego 2024 o 15:39
    Gorąco polecam!
    Jestem niesamowicie zachwycony działaniem tego preparatu! Od lat zmagałem się z trądzikiem i próbowałem różnych produktów, niektóre pomagały częsciowo ale nie eliminowały problemu. Po zaledwie kilku dniach regularnego stosowania granexu zauważyłem znaczną poprawę w kondycji mojej skóry. Co mnie najbardziej zachwyciło, to fakt, że ten produkt nie tylko pomaga w zwalczaniu istniejących wyprysków, ale także zapobiega powstawaniu nowych. Skóra po jego zastosowaniu jest odświeżona i gładka. Już po kilku tygodniach stosowania praktycznie pozbyłem się problemu i zyskałem nową twarz :) Dodatkowo, konsystencja pianki jest lekka i łatwa do aplikacji. Ponadto, cenię sobie fakt, że produkt ten jest naturalny. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Łatwość aplikacji
    • Odświeżenie
  • 23 listopada 2020 o 20:41
    Dobre na trądzik
    Spray jest bardzo dobry. Zapobiega powstawaniu nowych niedoskonałości i wysusza wypryski. Dodatkowo rozjaśnia przebarwienia. Moja skóra wygląda wyraźnie lepiej i zauważyli to nawet ludzie z mojego otoczenia. Ma przyjemną konsystencję piany i całkiem ładnie pachnie. Wchłania się ekspresowo i pozostawia przyjemne uczucie nawilżenia na skórze. Jest to skuteczne lekarstwo na trądzik, jednak dosyć drogie. Pomimo tego spray jest bardzo wydajny i wystarcza na bardzo długo. Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Skuteczne działanie
    • Konsystencja
  • 14 czerwca 2020 o 14:57
    Skuteczny w działaniu
    Spray Granex to produkt, zamknięty w małej butelce o przyjemnym zapachu. Pianka ma pojemność 50 ml, dodatkowo jest zapakowany w kartonik. Jej aplikacja jest łatwa w użyciu. Konsystencja sprayu jest bardzo lekka, po naciśnięciu dzióbka wydobywa się delikatna biała pianka, która po chwili szybko znika. Formuła produktu jest bardzo lekka i przyjemna w używaniu. Spray należy stosować dwa razy dziennie, rano i wieczorem, co też właśnie czynię. Moja cera już po pierwszym jej użyciu zauważyła wyraźną poprawę, zwłaszcza, że z problemem trądziku borykam się od dłuższego czasu. Cera po kilku zastosowaniach wygląda znacznie na gładszą, zaskórniki zostały zniwelowane, a zaczerwienienia zniknęły. Moja cera zyskała wyrównanie kolorytu. Zdecydowanie skóra mniej się błyszczy, co było bardzo zauważalne mimo stosowania różnych kosmetyków matujących. Ogólnie stan mojej cery znacznie się poprawił, od kiedy go stosuję nie pojawiły się nowe zmiany na skórze, lecz się zmniejszyły. Śmiało mogę stwierdzić, że produkt spełnił moje oczekiwania i nie piszę tego celowo, aby naciągnąć opinię ale dlatego, że po prostu tak jest.
    • działanie
    Wady:
    • cena, trochę wysoka
  • 23 maja 2020 o 15:54
    Efekty widać od razu
    Pianki Granex używam dopiero od dwóch tygodni, jednak efekty są już widoczne. Od dłuższego czasu zmagam się z trądzikiem i wypróbowałam już wiele kosmetyków do cery problematycznej, jednak nic nie pomagało. Gdy zaczęłam stosować Granex, stan cery trochę się poprawił. Cera się wygładziła. Nie ma już na niej tak dużo zaskórników, zniknęły wcześniejsze zaczerwienienia, dzięki czemu cera ma teraz wyrównany koloryt. Zauważyłam też, że czoło nie świeci się tak jak wcześniej. Co więcej, Granex nie wysusza tak jak inne preparaty przeciwtrądzikowe. Cena jest dosyć wysoka, jednak myślę że warto zainwestować w ten produkt, ponieważ ta pianka radzi sobie o wiele lepiej niż inne dermokosmetyki do cery trądzikowej, które miałam okazję stosować. Szkoda, że opakowanie jest takie małe. Przy codziennym stosowaniu pianki dwa razy na długo jej nie wystarczy.
    Zalety:
    • Szybkie działanie.
    • Poprawia kondycję cery.
    • Likwiduje zaskórniki i wszelkie zaczerwienienia.
    • Wyrównuje koloryt skóry.
    Wady:
    • Wysoka cena.
    • Małe opakowanie.
    gwolska
    20 maja 2020 o 17:04
    Polecam
    Mimo mojego dojrzałego wieku zmagam się z problemem trądziku i związanymi z tym niedoskonałościami. W ręce wpadła mi pianka GRANEX. Zgodnie z instrukcją dwa razy dziennie piankę nakładałam na zmiany trądzikowe. Wcześniej stosowałam dermokosmetyki i efekt był znikomy więc mój sceptycyzm do pianki był uzasadniony. I tutaj zaskoczenie: po zaledwie kilku dniach stan mojej cery bardzo się poprawił. Twarz się wygładziła, niedoskonałości zniknęły. Ten preparat potraktowałam jako służący do higieny skóry skłonnej do trądziku. Jednak ma również inne właściwości - likwiduje zaskórniki, zamyka pory i niweluje efekt błyszczącej skóry. Choć ja nie mam takich objawów to będę od czasu do czasu stosować GRANEX (wysoka cena).
    Zalety:
    • wygodna aplikacja
    • doskonale się wchłania
    • szybko widoczne efekty
    Wady:
    • wysoka cena
    Otrzymałam do testów od marki/producenta