Skóra, włosy, paznokcie

Oriflame Wellness, Hair & Nail NutriComplex Food Supplement Kompleks odżywczy do włosów i paznokci

Skuteczność:
  • 27 marca 2025 o 21:29
    Suplement godny uwagi
    Zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ten suplement. Zauważalne korzyści po regularnym stosowaniu to przede wszystkim: wysyp baby-hairów oraz szybki wzrost paznokci u rąk! Robiłam 3 miesięczną kurację tymi suplementami już kilkukrotnie i za każdym razem efekt genialny!!
  • 14 października 2022 o 18:39
    Skuteczny suplement pod warunkiem że wiemy jak sprrtosować
    Produkt zakupiłam u konsultantki,tabletki zamknięte są w kartonowym biało-niebieskim opakowaniu z ulotką informacyjną ,zapakowane są w aluminiowych listkach ,opakowanie zawiera 42 sztuki tabletek ,które mają podłużny kształt z zaokrąglonymi końcami mają biały kolor , stosowałam je maksymalnie 2 dziennie ,jednak aby kuracja zaczęła przynosić efekty zauważyłam je codziennie nie robiąc przerw aby wzmocnić rezultaty kuracji kupiłam kilka opakowań i stosowałam je przez 4 miesiące . Suplementy mają dobry skład nie zawierają substancji.pochodzenia zwierzęcego są bez GMO,łatwo się połyka bez względu na porę dnia.Po około 4 miesiącach zauważyłam poprawę kondycji paznokci ,które stały się twardsze mocniejsze mniej łamliwe,jednak nie zauważyłam poprawy kondycji włosów.Dobra kuracja pod warunkiem że stosowana jest regularnie zgodnie z zaleceniami producenta jednak warto poczekać na promocje aby zakupić kilka opakowań na parę miesięcy aby rezultaty były widoczne warto wesprzeć kurację odpowiednią pielęgnacją i odpowiednia dietą która wzmocni jej efekty.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Bardzo dobry skład
    • Wegetariański
    • Bez GMO
    • Łatwy w stosowaniu
    • Można brać o każdej porze
    • Skuteczny
    Wady:
  • 20 maja 2021 o 15:25
    dobry, ale....
    Zaczęłam stosować ten produkt, gdy włosy zaczęły mi wypadać dosłownie garściami ( skutek Covidu albo diety ketogenicznej, nie wiem ). Sytuacja była naprawdę dramatyczna, zaczęły mi się pojawiać łyse placki. Stosowałam te tabletki ponad 3 miesiące. Oczywiście, wspierałam włosy też zewnętrznie, wcierkami Banfi oraz Jantarem. Dość szybko zaczęły pojawiać się baby hair, w naprawdę dużej ilości. Włosy jeszcze wypadały, ale jednocześnie już rosły nowe. Po wielu tygodniach walki wypadanie zaczęło hamować, aż w końcu włosy przestały wypadać. Trudno mi ocenić na ile pomogły wcierki, a na ile te tabletki. Widzę jednak, że włosy ładnie odrastają i są w niezłej kondycji, mocniejsze niż przed atakiem wypadania. Ale 5* nie dam. Dlaczego? - po pierwsze, stan paznokci praktycznie się nie poprawił, nadal są kruche, rozdwajają się, jak przed kuracją - cena - jeśli chcemy zastosować sie do zaleceń producenta, to trzeba kupić minimum 4 opakowania - co w regularnych cenach daje 400zł, trochę sporo. Warto polować na promocję.
  • 16 maja 2021 o 16:26
    Nie mam zdania...
    Tabletki zakupiłam bo będąc konsultantką miałam okazję wygrać coś w loterii, akurat zakupując ten produkt. Wzięłam wtedy aż 4 opakowania. Do dziś nie wiem po co. Ogólnie nie zakupiłabym tego w żadnej cenie, ani po zniżce ani też tym bardziej regularnej. Ogólnie nigdy nie miałam problemów z paznokciami. Jeśli chcę trochę czekam mam długie, jeśli nie skracam i za kilkanaście dni znów mam takie same jak wcześniej. Zawsze naturalne, bez udziwnień i jakiegoś sztucznego przedłużania... Ale wracając do produktu ogólnie mnie nie zszokował, fakt paznokcie już po 4 tygodniach były długie, co widać na zdjęciach, ale kuracja wzmacniająca jest na 12 tygodni czyli 3 opakowania, po 2 tabletki dziennie. Łykałam obydwie tabletki na raz, nie rozdzielałam na 2 razy po 1, bo bym pewnie się pogubiła. Paznokcie piłowałam i skracałam, nie czekałam na efekt po 12 tygodniach. Moje paznokcie zawsze były i są mocne. Po zastosowaniu suplementu były takie same więc całkowicie nie mogę stwierdzić, że produkt akurat jest idealny i spowodował szybszy wzrost czy coś takiego. Myślę, że to suplement diety jak każdy, ale wiadomo że nie każdy ma takie same działanie i trzeba patrzeć na składy. Na pewno więcej nie zakupię tego produktu, bo nie potrzebuję.
  • 6 sierpnia 2020 o 3:03
    JESTEM NA TAK ❤️
    Po porodzie moja gospodarka hormonalna padla paznokcie sie połamały, a wlosy zaczely wypadać garsciami jak po chemioterapii ???? Paznokcie byly w takim stanie, że nie trzymała się hybryda, a żel czy akryl utrzymywal sie ok tygodnia czasu. Stosowałam różne suplementy jednak to byla tylko starata czasu i kasy. Po 12 tygodniowej kuracji od Oriflame wkoncu zobaczyłam efekty ???? Przestalam zostawiac wlosy w kazdy zakątku domu, a paznokcie odżywiły się i żel zaczął trzymac sie jak dawniej. ????
    Zalety:
    • 12 tygodniowa kuracja
    • badania kliniczne
    • dobry skład
    • tabletki latwe do polkniecia
    Wady:
    • cena chociaz, kiedy produktu uzylam wiem, ze takiej ceny jest on wart.
    U konsultantki

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie