Płyny do higieny intymnej

Nutka Konopna emulsja do higieny intymnej z ekstraktem z czarnuszki

Ellarta
    10 listopada 2020 o 0:30
    nic szczególnego....
    Kupiłam ten płyn w Biedronce, zachęcona obrazkiem konopi na opakowaniu :D Kosmetyk jest bardzo przeciętny, zwyczajny, do codziennej pielęgnacji. Niczym się nie wyróżnia, jako tako spełnia swoje zadanie. Ja szukam kosmetyków wyjątkowych, które mnie zachwycą, urozmaicą mi dzień. Więc z tym płynem więcej się nie zobaczę :) ps. opakowanie posiada super wygodną pompkę, no ale halo, widzieliście kiedyś płyn do higieny intymnej bez pompki? :)
    Zalety:
    Wady:
    • moim zdaniem trochę przesusza, na pewno nie nawilża ;)
    • trochę długi skład, jak na płyn do higieny intymnej
    • nie rozumiem dlaczego nazwali linie tych kosmetyków NUTKA. Lol :)
  • 21 października 2020 o 11:31
    Kiepskie oczyszczenie
    plusy: + bardzo dobrze się pieni + dosyć przyjemny zapach + dosyć gęsta kremowa konsystencja + nie wysusza skóry minusy: - słabo oczyszcza inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność + wygodne opakowanie z pompką
  • 11 sierpnia 2020 o 20:07
    Fajny,tani żel / emulsja
    Płyn kupiłam na promo,ogólnie nie znałam go wcześniej.Płyn znajduję się w ślicznej buteleczce o kolorze zielonym,no szata graficzna jest mega,Buteleczka posiada dozownik dzięki czemu łatwiej nam wydobyć odpowiednią ilość żelu. Żel jest koloru białego,bardzo delikatny,lekko się pieni,delikatnie pachnie i dobrze myje.Cieszę się że żel nie uczula,nie podrażnia oraz nie zostawia uczucia suchości czy też swędzenia.Czuje że żel fajnie odświeża,daje uczucie świeżości na kilka godzin.
    Zalety:
    • Buteleczka,zapach,kolor,działanie,cena,wydajność
  • 5 czerwca 2020 o 23:05
    Dobry produkt
    Emulsja wpadła mi w ręce w Biedronce. Kupiłam zachęcona niską ceną i naturalnym składem. Nie narobił mi krzywdy, ale też nie zauważyłam ani żadnego nadzwyczajnego nawilżenia, ani właściwości kojących. Ot, po prostu poprawny, basic produkt do codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • skład
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • słabe działanie
  • 23 maja 2020 o 14:20
    Bardzo dobra emulsja do higieny intymnej.
    Emulsję kupiła w dyskoncie za około 8 zł. Opakowanie uważam za duży plus - atrakcyjna, ciemnozielona butelka z pompką. Co dla mnie jest dużym plusem dzięki szacie graficznej opakowanie nie krzyczy w łazience: emulsja do higieny intymnej, gdyż te słowa napisano bardzo drobnym drukiem, dodatkowo dzięki szacie graficznej bardziej kojarzy się z płynem do mycia niż do higieny intymnej co postrzegam jako duży plus. Nie każdy kto odwiedza moją łazienkę musi wiedzieć jaki kosmetyk trzymam przy wannie. Pompka chodzi sprawnie i duży plus za dyskrecję. Konsystencja jest kremowa o przyjemnym, lekkim zapachu, niekojarzącym się z niczym konkretnym, ale na szczęście bez nielubianego, a często w takich kosmetykach fetoru kwaśnego mleka. Zapach jest delikatny, wręcz neutralny. Emulsja myje to do czego jest przeznaczona, odświeża i łagodzi podrażnienia już od pierwszego użycia. Nie widzę żadnych wad, no może większe poczucie odświeżenia. Może wrócę, może nie wrócę bo jak część z Was wie uwielbiam testować nowości kosmetyczne. Emulsja jest wydajna. Po miesiącu nadal jest "większa połowa" (widzę oczami wyobraźni zgrzyt zębów mojej byłej polonistki) opakowania, więc spokojnie powinna wystarczyć na dwa miesiące, z lekkim naddatkiem. Polecam.
    Zalety:
    • ładne, dyskretne i wygodne opakowanie
    • przyjemny, delikatny zapach
    • łagodzi podrażnienia od pierwszego użycia
    • wydajna

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej