Kremy pod oczy

Perfecta Hydro & Glow, Rozświetlający krem pod oczy i na powieki redukujący cienie

Dax Cosmetics
Perfecta Hydro&Glow Rozświetlający krem pod oczy i na powieki redukujący cienie 15ml

• 24 października 2021 o 10:59
    Średni krem
    Rozświetlający krem pod oczy i na powieki redukujący cienie z serii Hydro & Glow marki Perfecta kupiłam pod wpływem zachwytu innymi kremami pod oczy tej firmy. Niestety jestem trochę rozczarowana tym kremem, ponieważ krem ma płynną żelowo-kremową konsystencję, która sprawia, że nie odczuwam po aplikacji nawilżenia skóry pod oczami. Krem nie wchłania się szybko. Dodatkowo mam odczucie lekkiego pieczenia skóry bezpośrednio po aplikacji kremu. Produkt nie podrażnia skóry, nie powoduje zaczerwienienia, ale pieczenie skóry nie jest komfortowe. Z pewnością krem rozjaśnia cienie pod oczami, ponieważ po miesiącu stosowania produktu zauważyłam zmianę wyglądu skóry. Krem ma poręczne i wygodne do aplikacji opakowanie. Opakowanie wyglądem nawiązuje do całej serii Hydro & Glow. Krem jest wydajny.
    Zalety:
    • zmiejszenie cieni pod oczami
    Wady:
    • zbyt rzadka konsystencja
    • uczucie pieczenia skóry pod oczami
    Nihayse
    1 sierpnia 2020 o 13:14
    Zła konsystencja
    Mam problemy z cieniami pod oczami więc chętnie sięgam po kremy pod oczy które rozświetlają. Niestety to było pudło, bo w mojej ocenie tego kremu nie da się normalnie używać. Jest zbyt lejący. Być może dla niektórych to będzie plus ale ja jednak jestem zbyt przyzwyczajona do "bogatszej" konsystencji. Działanie OK ale niestety przez taką konsystencję nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Działanie
    • Rozświetlenie
    Wady:
    • Konsystencja lejąca,wodnista!!

Zobacz także inne Kremy pod oczy