Mgiełki do ciała

Mexx Woman, Fragrance Body Splash Perfumowana mgiełka do ciała dla kobiet

Mexx Classic Citrus & Sandalwood Mgiełka do Ciała dla Kobiet 250ml

• 5 czerwca 2024 o 21:33
    Zapach wakacyjnej swobody
    Mexx Woman Fragrance Body Splash to perfumowana mgiełka do ciała, która kojarzy się z pięknymi plażami, morską bryzą, wakacjami. Zapach tej mgiełki to prawdziwa eskapada do tropikalnych zakątków, gdzie czas płynie wolniej, a każdy dzień jest pełen radości i swobody. Promocyjna cena i znajomość tego zapachu skusiły mnie do zakupu mgiełki, ponieważ dobrze już znam wodę toaletową i perfumy z tej serii. Perfumowana mgiełka Mexx Woman Fragrance Body Splash nie tylko odświeża ciało, ale również podkreśla naszą kobiecość i pewność siebie. Delikatne nuty cytrusowe mieszają się z owocowymi akcentami, tworząc harmonijną, lecz dynamiczną mieszankę. Zapach jest lekki, niezobowiązujący, idealny na każdą okazję. Utrzymuje się na skórze przez długi czas, co sprawia, że każdy dzień staje się wyjątkowy i pełen radości. Warto wspomnieć o wygodnym opakowaniu z atomizerem, które pozwala na równomierne rozprowadzenie produktu na całym ciele. To szybki sposób na odświeżenie się w ciągu dnia. Duża pojemność pozwala cieszyć się mgiełką przez dłuższy czas, a jej wspaniałe właściwości doskonale współgrają z innymi produktami z tej serii. Stworzona do używania razem z wodą toaletową lub perfumami, tworzy harmonijną kompozycję zapachową, która oczaruje każdego. Ta mgiełka to must-have w torebce każdej kobiety, która ceni sobie komfort i subtelny, ale wyrafinowany zapach.
    Zalety:
    • Świeży, przepiękny i otulający zapach
    • Duża pojemność, dzięki czemu mgiełka jest bardzo wydajna
    • Przystępna cena
  • 8 stycznia 2023 o 17:09
    Świetny wybór na upały
    Mimo że fanką mgiełek nie jestem, zdecydowanie wolę edp lub edt, tu skusiła mnie mocno promocyjna cena. Poza tym podoba mi się opakowanie - duża butla, która pozwala psikać i psikać bez końca. Sam zapach jest cytrusowy z nutą drzewa sandałowego - bardzo przyjemny na upały, lekki unisex. Mgiełka mogłaby być oczywiście trwalsza, ale z drugiej strony nie ma ryzyka, że zadusimy zapachem siebie lub otoczenie nawet podczas najcieplejszej pogody. Używałam jej podczas minionych wakacji dość obficie, reszta czeka grzecznie na ponowne przyjście lata, bo z przyjemnością do nie wrócę. Myślę, że z nastaniem pierwszych ciepłych dni kupię też jakąś inną wersję, bo przekonałam się do tego typu produktu.
  • 11 grudnia 2020 o 17:13
    To jeden z najpiękniejszych zapachów.
    Mgiełka do ciała Mexx to mój debiut w tym temacie. Zawsze używałam perfum i wydawało mi się że mgiełka to nie jest coś dla mnie. Skusiłam się kiedy znalazłam świetną promocję na tę mgiełkę. To chyba była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Mgiełka jest w dużej, plastikowej butelce z atomizerem o pojemności 250 ml. Butelka jest bardzo duża i raczej do torebki jej nie weźmiemy, ale kiedy wyjeżdżam zawsze zabieram ją do samochodu:). Atomizer działa świetnie, rozprysk jest odpowiedni i bardzo delikatny. Sama mgiełka jest koloru lekko żółtego. Wybrałam wersję Classic Citrus, ponieważ bardzo lubię świeże, energetyczne zapachy. I ten taki właśnie jest. Jak napisałam w tytule to jeden z najpiękniejszych zapachów jakie kiedykolwiek miałam. Nuta drzewa sandałowego i bursztynu przełamuje ten cytrusowy zapach, nadając niesamowitego zapachu mgiełce. Jestem absolutnie zauroczona. Kiedy popsikam się tą mgiełką to wszyscy wokoło pytają co to za zapach. Kiedyś przyłapałam też moją mamę na psikaniu się:). Stwierdziła że nie może się oprzeć:). Jeżeli chodzi o trwałość to daję jej ok 1,5-2 h. Chciałabym żeby były takie perfumy to trwałość byłaby zdecydowanie lepsza. Stosuję mgiełkę na włosy i ciało i czuję się z tym rewelacyjnie. Podsumowując jestem zakochana w tym produkcie. Szczerze polecam wszystkim.
    Zalety:
    • Najcudowniejszy, najpiękniejszy, najwspanialszy zapach

Zobacz także inne Mgiełki do ciała