Pomadki i szminki

Maybelline Color Whisper Szminka 250 Mystic Mauve 3.3g
Maybelline Color Sensational Szminka do ust, 250 Mystic Mauve Mystic Mauve
Bodyland.pl
Maybelline New York Color Sensational nr 942 blushing

Nasi użytkownicy zostawili 349 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 listopada 2024 o 21:28
    Może być ale
    Kupiłam podczas promocji . Myślałam że efekt wow będzie większy a tu drobne rozczarowanie tym produktem . Opakowanie normalne , po czasie góra nie trzyma się . Kolor mało efektowny po nałożeniu, szybko się zjada i nie zostaje praktycznie na ustach Cena nie odekwatna do jakości
    Wady:
  • 13 października 2024 o 22:47
    Moje ukochane pomadki
    Najlepsze pomadki jakie znam. Piękne kolory, mnóstwo odcieni do wyboru, noszą się świetnie - nie wysuszają, co w moim przypadku jest bardzo istotne, bo mam z tym często problem. Te pomadki mają i intensywny kolor, i nie krzywdzą tych ust, są kremowe. Super się nakładają, są miękkie, ładnie zastygają, nie ważą się ani nic z tych rzeczy . Ich trwałość bym powiedziała że jest normalna. Zapach przyjemny, dosyć mocny, ale jest ok. Cena bardzo dobra jak na taką jakość. Jedyny minus to opakowanie. Funkcjonalnie jest z nim wszystko w porządku, jest wygodne, działa gładko, estetyczne, jednak jeśli chodzi o trwałość tej estetyki to jest słabiutko, bo bardzo mocno się ścierają, ten plastik z zewnątrz jest tak tandetny, że zbiera mnóstwo rys i wygląda to bardzo brzydko, pomadka po jakimś czasie wygląda jak mocno "po przejściach". Ale to taki niewielki minus - tylko opakowanie, bo zawartość kocham. Będę je kupować na pewno!
    Zalety:
    • Nie wysuszają
    • Bardzo dużo pięknych i nieoczywistych kolorów do wyboru
    • Intensywne
    • Nie ważą się
    • Pięknie wyglądają
    • Stosunek cena/jakość
    Wady:
    • Rysujące się opakowanie
    Sana50
    23 sierpnia 2024 o 14:39
    Uwielbiam ją
    Produkt kupiłam gdy poszukiwałam czerwonej szminki do niektórych moich kreacji. Jestem typem osoby, która dobiera kolor szminki do całości stroju. Szminka ma bardzo fajny design. Przyjemnie się jej używa. Produkt mam w kolorze 344 Coral Rise. Jest to jeden z odcieni czerwonego. Jest to raczej jaśniejsza czerwień. Jeśli chodzi o jej wytrwałość, to całkiem dobrze sobie radzi. Należy pamiętać, że nie jest to produkt zastygający więc trzeba mieć świadomość, że ma się ją na ustach. Nie ściera się jakoś bardzo, ale jest to jednak szminka. Produkt według producenta ma mieć właściwości nawilżające. I faktycznie takie zauważyłam. Przede wszystkim, usta mi nie wysychają co często ma miejsce przy szminkach i pomadkach. Usta wydają się prawie cały czas jakby były świeżo pomalowane. Produkt daje taki efekt jakby usta były nawilżone, za co ogromny plus.
    Zalety:
    • kolorki
    • działanie
    • faktycznie jest to nawilżenie
  • 7 kwietnia 2024 o 7:14
    Niedroga, satysfakcjonująca, polecam
    Mam odcień 132 Sweet Pink - to taki satynowy róż. Bardzo ją lubię. Przede wszystkim nie wysusza ust w takim stopniu, jak robią to inne. Taka bardziej kremowa, delikatna, nie wrzyna się w usta. Efekt jest delikatny ale satysfakcjonujący. Jak na kremową pomadkę, napigmentowanie jest bardzo przyzwoite. Rozprowadza się łatwo, wtapia powierzchniowo. Ściera się równomiernie. Nie zostawia obrzeży ani suchych skórek. Trwałość jest taka sobie (ale właśnie tak jest, przy szminkach o formule kremowej). Ze swojej strony mocno polecam. Opakowanie bardzo ładne. Sztyft wręcz wyjątkowo dobrze dopracowany, Czuć, że stabilniejszy, niż w innych szminkach.
    Zalety:
    • nie wysusza
    • kremowa a jednak całkiem nieźle napigmentowana i dość dobrze trzyma kolor
    • równomiernie ścieranie
    • brak chemicznego smaku i zapachu
    • bardzo dobrze wykonany sztyft i ładna zakrywka
    • fajna, codzienna szminka
    • przyjemna w stosowaniu
    • przystępna cena (kupiłam za około 20zł)
    • mam ją kilka miesięcy i nie widzę, by traciła świeżość, wszystkie parametry dalej, jak po otwarciu
  • 26 stycznia 2024 o 10:40
    Lubię ją
    Osobiście zakupiłam wersje z różem , numer 340 blushed rose , pomadka o ładnym różowym kolorze. Daje satynowe, lekko błyszczące, naturalne wykończenie. Trwałości rewelacyjnej raczej nie ma,ale również nie jest źle. Trwałość 3/5. Opakowanie bardzo ładne, ciekawe, maybelline odcienie brązy umieściło z inną nakrętką nawiązującą do koloru, tak samo róże oraz czerwienie, fajny pomysł producenta. Szminka wykręcana w wygodnej formie. Produkt przyjemnie się nakłada na usta, jest dosyć miękki, nie topi się, nie ulega szybkiemu i łatwemu łamaniu, pokrywka nie jest łamliwa. Pigmentacja koloru jest świetna, nadaje głęboki i wyrazisty kolor. Cena adekwatna do jakości, zachęcam do zakupu bardzo fajny produkt.